Breaking News
24 Φεβρουαρίου 2021

Στο Κατάρ στις 28 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας της σεζόν

 

Δύο αλλαγές αναφορικά με το πρόγραμμα των αγώνων του νέου πρωταθλήματος ανακοίνωσε η διοίκηση του Moto GP.

Συγκεκριμένα η εκκίνηση της φετινής σεζόν θα δοθεί στις 28 Μαρτίου στο Κατάρ, ενώ έξι μέρες αργότερα θα διεξαχθεί ένας ακόμη αγώνας εκεί.

Η συνέχεια θα δοθεί επί ευρωπαϊκού εδάφους και συγκεκριμένα στην Πορτογαλία στις 18 Απριλίου, ενώ στην «Γηραιά Ήπειρο» θα διεξαχθεί η πλειοψηφία των αγώνων του πρωταθλήματος, μέχρι τον Σεπτέμβρη.

Από εκεί και πέρα θα γίνουν αγώνες και σε άλλες Ηπείρους, ενώ ακόμα δεν γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι με εκείνους της Αργεντινής και της Αμερικής, αφού αμφότεροι προς το παρών, έχουν αναβληθεί.

Πάντως αυτό που πρέπει να θεωρείται βέβαιο, είναι ότι το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 28 Μαρτίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Νοεμβρίου.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Εκδόθηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση που εξειδικεύει τον τρόπο διεξαγωγής εκλογών

Κλειστή κωπηλασία: Διάκριση για τον Τιλελή

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics