Breaking News
24 Απριλίου 2017
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε να διευθύνει τον ημιτελικό κυπέλλου της Τετάρτης (26/04, 19:00), μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ, στη ρεβάνς του 1-2 υπέρ της Ένωσης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Βοηθοί ορίστηκαν ο Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και ο Χρήστος Μπαλτάς (Αχαΐας), με τέταρτο διαιτητή τον Άγγελο Ευαγγέλου (Αθηνών).
 
Στον ημιτελικό της Πέμπτης (27/04, 19:00), μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού στη Τούμπα, διαιτητής ορίστηκε ο Γιώργος Κύζας (Δράμας) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Δημήτρη Γκάγκα (Λάρισας) και 4ο διαιτητή τον Δημήτρη Θάνο (Γρεβενών).
Ο Σιδηρόπουλος είχε διευθύνει φέτος τον αγώνα πρωταθλήματος των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» (3-0), ενώ ήταν ο διαιτητής και στον περσινό τελικό του κυπέλλου Ελλάδας με νικήτρια την ΑΕΚ (2-1). Από την πλευρά του ο Κύζας είχε διευθύνει πέρυσι τον Μάιο στο Λεωφόρο το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-1 για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι-οφ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics