Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2017

H ΑΕΚ και ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο κύπελλο (3ος όμιλος) με νίκη 2-0 επί της Λαμίας στη Ριζούπολη.

Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών και τα γκολ πέτυχαν οι Χριστοδουλόπουλος (49΄ πέναλτι) και Μάνταλος (80΄).
Η Λαμία απείλησε άμεσα στο 8΄ με οριζόντιο δοκάρι σε δυνατό σουτ του Φράγκου και στάθηκε καλύτερα στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στη συνέχεια η ΑΕΚ πήρε την πρωτοβουλία, δημιούργησε ευκαιρίες και άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε (από σπρώξιμο του Παπαργυρίου) και εκτέλεσε ο Χριστοδουλόπουλος στο 49΄.
Στο 80΄ ο Μάνταλος διαμόρφωσε το τελικό 2-0 παίρνοντας το «ριμπάουντ» από σουτ του Λιβάγια και απόκρουση του Πίτκα. Έτσι, η ΑΕΚ πήρε την τέταρτη διαδοχική νίκη της, βγάζοντας χωρίς απώλειες ένα «καυτό» δεκαήμερο πριν από το ντέρμπι με τους πρωταθλητές.
Διαιτητής: Στυλιαράς (Αιτ/νιας)
Κίτρινες: Λιβάγια, Βινίσιους, Τζανετόπουλος - Αναστασόπουλος, Παπαργυρίου, Φράγκος
ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (81΄ Γιαννούτσος), Βινίσιους, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας (69΄Αραούχο), Τσίστασον, Χριστοδουλόπουλος (61΄ Μάνταλος), Λιβάγια.
ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Πίτκας, Κουτρομάνος, Κουκόλης, Παντελιάδης, Παπαργυρίου, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος (65΄ Βασιλαντωνόπουλος), Φράγκος, Λινάρδος (57΄ Κρισάντους), Καραγιάννης, Βουό (63΄ Ντ'Ακόλ).

ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics