Breaking News
18 Νοεμβρίου 2017

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεκίνησε τη σεζόν με καλύτερα δεδομένα σε σχέση με το 2016, καθώς είναι υγιής και σε θέση να δουλέψει χωρίς προβλήματα.

 


"Είναι περίπου δύο μήνες μπροστά στην προπόνηση, σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο", εξήγησε ο προπονητής της, Κώστας Ηλίας.

Για την Μπελιμπασάκη η νέα χρονιά περιλαμβάνει πολλές προκλήσεις, μία από αυτές η δυνατότητα να κάνει μια νέα αρχή σε ένα αγώνισμα, το οποίο δοκίμασε και στις μικρές κατηγορίες τις δυνάμεις της, τα 400 μέτρα.

"Σίγουρα τα 200 μ. παραμένουν το βασικό μου αγώνισμα, όμως, φέτος θα τρέξω και 400 μέτρα. Ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει και πέρυσι, ωστόσο λόγω των προβλημάτων δεν κατάφερα τελικά να το κάνω.

Είμαι πολύ καλά αυτή τη στιγμή, απολαμβάνω την προπόνηση και αισθάνομαι ιδιαίτερα φρέσκια, παρά το γεγονός ότι είναι μια περίοδος με μεγάλο όγκο δουλειάς", είπε η πρωταθλήτρια των 200 μ., που πέρυσι στάθηκε άτυχη στη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στη Λιλ, όταν δεν λειτούργησε το ηλεκτρονικό χρονόμετρο σε μια κούρσα όπου τερμάτισε τα 200 μ. σε 22.6.


Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Βερολίνο είναι ο μεγάλος στόχος της αθλήτριας για τη νέα χρονιά, δεδομένο του ότι της επιτρέπει να ελπίζει σε μια καλή παρουσία, γιατί όχι και σε συμμετοχή σε τελικό.

Η 26χρονη αναμένεται να κάνει κάποιους αγώνες και στον κλειστό στίβο, δίχως όμως να την ενδιαφέρει η συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού.

Η Μπελιμπασάκη την 1η Δεκεμβρίου θα μεταβεί στην Κρήτη, προκειμένου να συμμετάσχει στην δεκαήμερη προπονητική συγκέντρωση των ομάδων σκυταλοδρομίας.

Στην Κύπρο έγινε η προετοιμασία και των υπολοίπων αθλητών στο γκρουπ του Κώστα Ηλία. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Πέτρος Κυριακίδης, που φέτος ρίχνει αποκλειστικά το βάρος του στα 400 μ. εμπόδια, στο αγώνισμα όπου προετοιμάζεται και ο έφηβος Άρης Δρίτσας.

Στην Κύπρο γυμνάστηκαν ακόμη οι άλτες του τριπλούν Ανδρέας Πανταζής και Βάσω Ταχταρά.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics