Breaking News
19 Δεκεμβρίου 2017

Αρχίζουν σήμερα τα παιχνίδια για κύπελλο Ελλάδας, με τους πρώτους αγώνες για την φάση των «16» της διοργάνωσης. ΠΑΟΚ και ο Πανιώνιος έχουν τις πιο εύκολες αποστολές.

Κι αυτό, γιατί είναι οι δύο ομάδες που κληρώθηκαν με τους εκπροσώπους της Football League, καθώς ο ΠΑΟΚ έχοντας πλεονέκτημα έδρας θα παίξει με τα Τρίκαλα και οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν τον ΟΦΗ, που έχει το δεύτερο ματς στο Ηράκλειο.

Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό που αναμένεται να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πλατανιά, ενώ πιο δύσκολη θα είναι η αποστολή της ΑΕΚ απέναντι στον φιλόδοξο Παναιτωλικό. Ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Παναθηναϊκός που θα παίξει με τη Λαμία, ενώ εξαιρετικά αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΕΛ-Ξάνθη. Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, οι οποίοι θα διεξαχθούν το τριήμερο 19-21 Δεκεμβρίου:


ΤΡΙΤΗ

19:30 Τρίκαλα-ΠΑΟΚ (Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

ΤΕΤΑΡΤΗ

15:00 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (Γηπ. «Θ. Κολοκοτρώνης»)
17:15 Πλατανιάς-Ολυμπιακός (Δημ. Γήπεδο Περιβολίων)
19:30 Παναιτωλικός-ΑΕΚ (Γηπ. Παναιτωλικού)

ΠΕΜΠΤΗ

15:00 Πανιώνιος-ΟΦΗ (Γηπ. Νέας Σμύρνης)
15:00 Λάρισα-Ξάνθη (AEL FC Arena)
17:15 Λαμία-Παναθηναϊκός (ΔΑΚ Λαμίας)
19:30 Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα (Δημ. Στάδιο Λιβαδειάς)
ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics