Breaking News
27 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής η δεύτερη οργανωτική σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 στο ΟΑΚΑ, μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ.

Όπως αποφασίστηκε, ο τελικός θα ξεκινήσει στις 20:30 και κάθε φιναλίστ θα λάβει από 17.196 εισιτήρια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ θα καταλάβουν τις θύρες 1-2-3-4-32-33-34-35 και μέρος της Θ5 (πλευρά ΗΣΑΠ), ενώ εκείνοι του ΠΑΟΚ τις θύρες 14-15-16-17-19-20-21-22 και μέρος της Θ13 (πλευρά Κηφισσίας).

Η ΕΠΟ θα διαθέσει 4.758 εισιτήρια και προσκλήσεις στις θύρες 23-29-Ρ-I-V και κάθε ΠΑΕ θα λάβει 200 προσκλήσεις, η ΑΕΚ στις θύρες Ρ2 και 29 και ο ΠΑΟΚ στις θύρες Ρ1 και 23.

Αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας για τη διεξαγωγή του τελικού, η Ελληνική Αστυνομία επέμεινε στα έργα βελτίωσης στο ΟΑΚΑ: αναβάθμιση του συστήματος ηλεκτρονικής παρακολούθησης σε όλους τους χώρους, δημιουργία διαχωριστικών μεταξύ των θυρών  των οπαδών και των κενών κερκίδων, κάλυψη της περιμετρικής τάφρου και ειδικές ράμπες για χρήση από τις δυνάμεις της.

Έγινε επιτόπια αυτοψία, με συμμετοχή εκπροσώπων όλων των εμπλεκομένων στον τελικό, προκειμένου να έργα να ξεκινήσουν άμεσα. Το ΟΑΚΑ θα αναλάβει την ευθύνη των τεχνικών παρεμβάσεων, βάσει του επιχειρησιακού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με την ΕΠΟ.

Κατά την προσέλευση των οπαδών θα γίνεται έλεγχος ασφαλείας και εισιτηρίων στις προσβάσεις προς το ΟΑΚΑ, ενώ οι οπαδοί που θα κινηθούν οργανωμένα θα πρέπει να επιδεικνύουν το εισιτήριό τους κατά την επιβίβαση στα πούλμαν.

Οι θύρες του ΟΑΚΑ θα ανοίξουν στις 16:30. Τα πάρκινγκ του ΟΑΚΑ θα λειτουργήσουν μόνο για τις προσκλήσεις της ΕΠΟ και θα δοθούν από 10 σε κάθε ΠΑΕ για τις ανάγκες των επισήμων τους.

Την προσεχή εβδομάδα θα συγκληθεί νέα οργανωτική σύσκεψη.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics