Breaking News
02 Οκτωβρίου 2018

Με σκόρερ τον Φεντερίκο Μακέντα, ο Παναθηναϊκός έλυσε το γόρδιο δεσμό του Παναιτωλικού και επικράτησε με 1-0 στο Αγρίνιο, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο Κύπελλο. Η ομάδα του Δώνη έχασε πέναλτι με τον Στάικο στο 19΄.

 

Με πολλές αλλαγές οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να ξεκουράσουν τους ποδοσφαιριστές τους, αλλά και να δώσουν ευκαιρίες σε όσους δεν είχαν πάρει πολλές ευκαιρίες. Ο Γιώργος Δώνης είτε λόγω τραυματισμών, είτε ροτέισον άφησε στην Αθήνα τους Διούδη, Κουρμπέλη, Γιόχανσον, Κουλιμπαλί, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Κολοβέτσιο, Κάτσε, Μουνιέ και Μπουζούκη.

Ο Παναθηναϊκός στη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα κέρδισε πέναλτι στο 19΄, όταν ο Μάρκος Πάουλο ανέτρεψε τον Βέργο. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Στάικος, αλλά ο Γιαννακόπουλος έπεσε σωστά και κράτησε το μηδέν. Στο παιχνίδι δεν υπήρχαν μεγάλες ευκαιρίες και μοιραία οι δύο ομάδες πήγαν χωρίς σκορ στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε κάτι, ο Παναθηναϊκός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν μπορούσε να δημιουργήσει κλασική ευκαιρία. Η μοναδική αξιόλογη φάση πραγματοποιήθηκε στο 61', αλλά το σουτ του Καμπέτση πέρασε άουτ. Τελικά τη λύση έδωσε ο Μακέντα, ο οποίος στο 84' έκανε το 1-0 σκοράροντας σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Παναιτωλικός (Δέλλας): Γιαννακόπουλος, Μανά, Ντίας, Μάρκος Πάουλο, Λουσέρο, Ρότσα (79' Τσιγγάρας), Μαλής, Λιάβας (65' Μπελεβώνης), Άργκους, Καμαρά, Ουίλιαν (72' Μοράρ).

Παναθηναϊκός (Δώνης): Κότσαρης, Οικονόμου, Πούγγουρας, Παντελάκης, Θεοχάρης, Αποστολάκης, Στάικος, Τζανδάρης, Χατζηθεοδωρίδης (65' Δώνης), Καμπετσής (68' Μακέντα), Βέργος (74' Εμμανουηλίδης).

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics