Breaking News
24 Ιανουαρίου 2020

Δεν τα κατάφερε η εθνική ανδρών, ήττα 3-1 από την Κροατία και αποκλεισμός στο Προολυμπιακό.

 

Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Έσβησε άμεσα το όνειρο της πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο για την εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης των ανδρών. Στο ξεκίνημα της προσπάθειάς της στο Παγκόσμιο Προολυμπιακό τουρνουά ομαδικού, στο Γκοντομάρ της Πορτογαλίας, ηττήθηκε από την Κροατία με 3-1 και αποκλείστηκε από τη συνέχεια. Ο αγώνας ήταν για το στάδιο 1 των αγώνων και η Ελλάδα ήθελε απαραίτητα τη νίκη ώστε να πάει σε δύο ευκαιρίες για το ολυμπιακό εισιτήριο. Παρά τη μεγάλη θέληση και την αποφασιστικότητα όμως, τα παιδιά δεν μπόρεσαν να πάνε κόντρα στα προγνωστικά. Ο Παναγιώτης Γκιώνης ισοφάρισε προσωρινά κι ακολούθησαν ήττες από τον Γιάννη Σγουρόπουλο και τον Κωνσταντίνο Κωνσταντινόπουλο, οι οποίοι στην αρχή είχαν χάσει και στο διπλό. Οι Κροάτες, νούμερο 9 στα φαβορί, παίζουν αύριο για πρόκριση στο Τόκιο με τη νικήτρια από τον αγώνα Μεγάλης Βρετανίας-Αργεντινής.

Αναλυτικά η εξέλιξη του αγώνα Κροατία-Ελλάδα 3-1:

Αντρέι Γκάσινα/Φράνε Κόιτς-Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος/Γιάννης Σγουρόπουλος 3-1 (11-5, 6-11, 11-2, 11-5)

Τόμισλαβ Πουκάρ-Παναγιώτης Γκιώνης 0-3 (7-11, 7-11, 7-11)

Γκάσινα-Σγουρόπουλος 3-0 (11-5, 12-10, 14-12)

Πουκάρ-Κωνσταντινόπουλος Κ. 3-0 (12-10, 11-8, 11-6)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics