Breaking News
16 Φεβρουαρίου 2020

Ασημένιο μετάλλιο για το ομαδικό της σπάθης στο Παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας με αμαξίδιο που διεξάγεται στο Έγκερ της Ουγγαρίας.



Νέα μεγάλη επιτυχία για την ελληνική ξιφασκία με αμαξίδιο στο Παγκόσμιο κύπελλο που ολοκληρώθηκε σήμερα στο Έγκερ της Ουγγαρίας. Ένα 24ωρο μετά το ασημένιο μετάλλιο του Πάνου Τριανταφύλλου, τα ελληνικά σπαθιά πανηγύρισαν μία ακόμη δεύτερη θέση, αυτή τη φορά στο ομαδικό της σπάθης.

Οι Γεράσιμος Πυλαρινός Μαρκαντωνάτος, Βασίλης Ντούνης και Πάνος Τριανταφύλλου, κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο στο ομαδικό, σημειώνοντας δύο νίκες σε τρεις αγώνες.

Υπό την καθοδήγηση του ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Κάζαγλη, η ελληνική ομάδα νίκησε 45-35 την Γερμανία, 45-42 την Ουγγαρία, ενώ στον τελικό ηττήθηκε 45-28 από την Ρωσία
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics