Breaking News
27 Ιουνίου 2020

Την απόφαση να συμμετάσχει επίσημα στην Περιφέρεια του Πατραϊκού, εντασσόμενη στην δύναμη σκαφών του ιστορικού Ναυτικού Ομίλου Πατρών ανακοίνωσε η καλαματιανή ιστιοπλοϊκή ομάδα.

Η μόνιμη μετακίνηση της Τόλμης στα «νερά» του Πατραϊκού θα δώσει την δυνατότητα στην ομάδα να αγωνιστεί σε περισσότερες διοργανώσεις και θα ελαχιστοποιήσει τις μεταφορές του σκάφους, που έως τώρα, έχοντας βάση στην Καλαμάτα, δυσχέραιναν την δραστηριότητα της.


Ύστερα από αξιολόγηση των σχετικών δυνατοτήτων και σε άριστη συνεργασία με τον υπεύθυνο έφορο ιστιοπλοΐας του Ομίλου κ. Ανδρέα Σάννη, το σκάφος θα εκδώσει πιστοποιητικό συμμετοχής σε αγώνες από την Επιτροπή Ανοικτής Θαλάσσης της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με τα χρώματα του Ναυτικού Ομίλου Πατρών και θα ελλιμενιστεί με ασφάλεια στην Δημοτική Μαρίνα Πατρών.

“Ως γνωστόν, πέρσι αξιολογώντας τυπικά σαν ανεπαρκή την δραστηριότητα του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Νοτίου Ελλάδος, το προεδρείο της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τον διαγράψει από μέλος της και να αφήσει το σκάφος «άστεγο», λίγο πριν το Ράλλυ Ιονίου. Έκτοτε, το σκάφος εντάχθηκε στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Κέρκυρας, με τους ανθρώπους του Ομίλου να ξεπερνούν έγκαιρα το τυπικό πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Η ομάδα εκφράζει για μία ακόμα φορά της ευχαριστίες της στους ανθρώπους του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Κέρκυρας για την υποστήριξη και την φιλοξενία καθώς και στον Ανδρέα Σάννη για την υποδοχή μας ως νέο μέλος του στόλου του Ναυτικού Ομίλου Πατρών.”

Ξεκινάει η φετινή αγωνιστική σαιζόν
Μετά τις αναβολές αρκετών αγώνων από την αρχή της χρονιάς λόγω της πανδημίας καθώς και τον απαιτούμενο χρόνο για την σύνταξη των σχετικών υγειονομικών πρωτοκόλλων που αφορούν τους αγώνες ανοικτής θαλάσσης, μέσα στον Ιούλιο αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες αγωνιστικές διοργανώσεις.

Μετά από σύντομη περίοδο συντήρησης στην Πάτρα, το καλαματιανό σκάφος σύντομα θα καθελκυστεί και θα προετοιμαστεί.

Οι προσεχείς αγώνες που θα συμμετάσχει η ομάδα της “Τόλμης” είναι:

Αγώνας «Σωτήρης Μιχαλόπουλος» που θα περιλαμβάνει μία (1) ιστιοδρομία περίπλου σημαντήρων στον Πατραϊκό 20ν.μ. και προγραμματίζεται στις 4/7/2020
Αγώνας «Μίλτος Γιαννούλης» που θα περιλαμβάνει μία (1) ιστιοδρομία 20ν.μ. και προγραμματίζεται για τις 11/07/2020
Το μεγάλο ραντεβού θα είναι για 5η συνεχόμενη χρονιά, το φετινό Ράλλυ Ιονίου που αποφασίστηκε να διεξαχθεί, την στιγμή που άλλες σημαντικές ιστιοπλοϊκές διοργανώσεις (Κυκλάδες Ρεγκάτα, Ράλλυ Αιγαίου) ακυρώθηκαν ή τροποποιούνται σημαντικά. Ύστερα από ενημέρωση της Οργανωτικής Επιτροπής του Αγώνα, το πρόγραμμα θα αναπροσαρμοστεί, καθώς δεν θα γίνουν συγκεντρώσεις απονομών παλαιού τύπου, με φαγητό και συναθροίσεις και θα γίνει προσπάθεια να σχεδιαστούν οι απονομές σε ανοικτό χώρο στο πλαίσιο του πνεύματος και των επιτρεπτών ορίων των μέτρων. Επίσης, η διαδρομή, σε σχέση με την αρχικά προγραμματισμένη, θα μεταβληθεί παρακάμπτοντας τα Τριζόνια, καθώς δεν διαθέτουν υγειονομική δομή και αντί των Τριζονιών, θα προγραμματιστεί μία διαδρομή «Περίπλους Σημαντήρων στον Πατραϊκό».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Παρασκευή 31/7 και Σάββατο 1/8, Υποδοχή και Έλεγχος Καταμετρήσεων
Κυριακή 2/8, Περίπλους σημαντήρων στον Πατραϊκό, 25 ν.μ.(ελλιμενισμός στην Πάτρα)
Δευτέρα 3/8, Ελεύθερη ημέρα
Τρίτη 4/8, Πάτρα – Μεσολόγγι, 30 ν.μ.(ελλιμενισμός στο Μεσολόγγι)
Τετάρτη 5/8, Οξιά – Λευκάδα, 45 ν.μ.(ελλιμενισμός στη μαρίνα της Λευκάδας)
Πέμπτη 6/8, Ελεύθερη ημέρα
Παρασκευή 7/8, Λευκάδα – Τραπέζιο, 30 ν.μ.(ελλιμενισμός στη μαρίνα της Πρέβεζας)
Σάββατο 8/8, Πρέβεζα, Απονομές σε ελεύθερο ανοικτό χώρο
best-tv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics