Breaking News
04 Αυγούστου 2020

To Skyros Run 2020 επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ και κεντρίζει το ενδιαφέρον του δρομικού κινήματος.

 

Στο επίκεντρο του δρομικού ενδιαφέροντος βρίσκεται τo Skyros Run 2020 που διοργανώνεται από τον Δημο Σκύρου με την αμέριστη στήριξη του ΠΕΑΠ ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΡΟΥ. Οι αγώνες του Skyros Run 2020 θα διεξαχθούν το Σάββατο 29 Αυγούστου και το ενδιαφέρον των δρομέων να γνωρίσουν τις αυθεντικές ομορφιές της Σκύρου και να τρέξουν στο νησί είναι τεράστιο.

Όλο το προηγούμενο διάστημα αθλητές και αθλήτριες που θα δώσουν το παρών και στη διοργάνωση, βρέθηκαν στη Σκύρο και είδαν από κοντά τις διαδρομές. Ο προγραμματισμός για τη διοργάνωση, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο και όλα αναμένεται να είναι έτοιμα για τη μεγάλη γιορτή στο τέλος Αυγούστου.

Η Ελπίδα Τόκα, η Τόνια Παναγοπούλου, η Έλενα Γάντζου, η Ελπίδα Σπύρου, αλλά και η Σοφία Καρυώτη και η Σοφία Αλικανιώτη έκαναν την… αρχή και απόλαυσαν τις διαδρομές, τη φιλοξενία και τις ομορφιές του νησιού.

Δείτε βίντεο με την Σοφία Καρυώτη να γυμνάζει τους φίλους του Skyros Run στο νησί

https://www.youtube.com/watch?v=E-3HePZdhug

Προδιαγραφές και ασφάλεια

Η διοργάνωση θα εφαρμόσει κατά γράμμα το νέο υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων δρόμου εκτός σταδίου, έτσι ακριβώς όπως ανακοινώθηκε από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού καθώς είναι ένας από τους πρώτους αγώνες δρόμου που θα πραγματοποιηθούν πανελλαδικώς μετά την εκδήλωση της πανδημίας του covid 19.

Όλες οι λεπτομέρειες θα αναρτηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στην ιστοσελίδα www.skyrosrun.com.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και η ενημέρωση θα είναι συνεχής και οι συμμετέχοντες δρομείς θα λάβουν προσωπικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι εγγραφές και οι πληρωμές του κόστους συμμέτοχης θα γίνονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά και η διοργάνωση δεν θα δεχθεί δηλώσεις συμμέτοχων την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων.

Το όριο συμμετοχών ορίζεται από τη διοργάνωση σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Σκύρου και με σεβασμό στους ανθρώπους του νησιού, στα 300 άτομα συνολικά για όλες τις διαδρομές.

Μπείτε στο site της διοργάνωσης και κάντε την εγγραφή σας τώρα στο ακόλουθο link:

https://www.skyrosrun.com/%ce%b5%ce%b3%ce%b3%cf%81%ce%b1%cf%86%ce%ad%cf%...

Είμαστε πεπεισμένοι ότι με την συνεργασία και την συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων για άλλη μια χρονιά οι αγώνες μας θα διεξαχθούν με απόλυτη επιτυχία.

Σας περιμένουμε

Δείτε το promo video της διοργάνωσης και πάρτε μια γεύση από τη μαγεία της Σκύρου.

Μείνετε συντονισμένοι

website: http://www.skyrosrun.com/

facebook: https://www.facebook.com/skyrosrun/

instagram: https://www.instagram.com/skyrosrun/
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics