Breaking News
06 Μαρτίου 2021

Τοπικές βροχές κυρίως στη δυτική Ελλάδα, σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη και βορειοανατολικό Αιγαίο θα σημειωθούν το Σάββατο συνοδεία βοριάδων σταδιακά.

Η θερμοκρασία πάντως δεν θα προλάβει να πέσει ιδιαίτερα. Αντίθετα, την Κυριακή περιμένουμε αξιόλογη πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια με βοριά, λίγες τοπικές βροχές και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά. Την Δευτέρα τα φαινόμενα θα σταματήσουν στις περισσότερες περιοχές.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα πιο ορεινά. Η θερμοκρασία από 1 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, παροδική συννεφιά και αρκετή ηλιοφάνεια στη συνέχεια και το θερμόμετρο από 6 έως 17 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, αρκετή συννεφιά με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα πιο ορεινά. Η θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς.

Στην Πάτρα, παροδικές νεφώσεις.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με πιθανές μεμονωμένες βροχές. Ο υδράργυρος από 4 έως 18 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, αρκετή ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι νοτιοδυτικοί έως 6 μποφόρ και σταδιακά βοριάδες και το θερμόμετρο από 9 έως 19 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα βόρεια. Άνεμοι στα Δωδεκάνησα νότιοι έως 5 μποφόρ, βοριάδες στα υπόλοιπα έως 7 μποφόρ και η θερμοκρασία από 8 έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, λίγες νεφώσεις με μεμονωμένες βροχές. Ο υδράργυρος από 4 έως 18 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδική συννεφιά, μικρή όμως η πιθανότητα βροχής. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία βοριάδες, η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr
Διαβάστε επίσης:

Στίβος: Χρυσός ο Τεντόγλου-Υποκλίθηκε η Ευρώπη!

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics