Breaking News
15 Οκτωβρίου 2021

Τα μεσάνυχτα της Τετάρτης τελείωσε η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής στο 4o αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Κοζάνης, το οποίο θ’ ανοίξει φέτος το πρόγραμμα του θεσμού.

Εκατόν τριάντα εννέα αθλητές και αθλήτριες έως 18 ετών από 37 σωματεία της χώρας έδειξαν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και ο αριθμός μαρτυρά και την ανυπομονησία των παιδιών να επιστρέψουν σε αυτά τα τουρνουά ύστερα από μακρύ διάστημα αναστολών και ματαιώσεων, λόγω της πανδημίας covid-19, που έφτασε τους 20 μήνες! Η Κοζάνη θα πραγματοποιήσει τους αγώνες το Σαββατοκύριακο 23-24 Οκτωβρίου στο δημοτικό κλειστό γυμναστήριο Λευκόβρυσης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, πάντα προκύπτουν κάποιες ακυρώσεις μέχρι την ώρα των κληρώσεων, αλλά σίγουρα η ανταπόκριση αθλητών, γονιών και σωματείων στο εναρκτήριο τουρνουά της σεζόν θα μείνει σε αυτά τα ικανοποιητικά επίπεδα. Το τουρνουά διοργανώνει η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ΕΦΟΕπΑ σε συνεργασία με τον Σ.Ε.Α. Κοζάνης.

Όπως κάθε φορά, προκηρύχθηκαν συνολικά 10 ηλικιακές κατηγορίες από το μίνι παμπαιδικό μέχρι τις Ελπίδες. Οι δηλώσεις αφορούσαν τις οκτώ από αυτές, όμως αναμένεται να γίνουν έξι κατηγορίες τελικά, καθώς στις Νέες γυναίκες υπάρχουν μόνο δύο ονόματα και στους μίνι παμπαίδες ένα. Οι συνολικές δηλώσεις περιλάμβαναν ακόμα 17 εφήβους, 12 νεάνιδες, 51 παίδες, 18 κορασίδες, 30 παμπαίδες και 8 παγκορασίδες.

Εκτός από τον τοπικό ΣΕΑ Κοζάνης θα πάρουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από σωματεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, της Καστοριάς, της Καβάλας, της Κορινθίας, της Αλεξανδρούπολης, της Φλώρινας, των Χανίων, της Ορεστιάδας και της Χίου. Οι κληρώσεις των γκρουπ θα γίνουν την προσεχή Τρίτη στα γραφεία της Τ.Ε. Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας.
Διαβάστε Επίσης

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics