Breaking News
15 Οκτωβρίου 2021

Στο σημείο έναρξης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022 έφτασε και η Α1 εθνική κατηγορία επιτραπέζιας αντισφαίρισης ανδρών.

Το κορυφαίο διασυλλογικό πρωτάθλημα αρχίζει αύριο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και μία πλειάδα σπουδαίων ξένων αθλητών μαζί με την ποιότητα πολλών Ελλήνων διεθνών υπόσχονται συγκινήσεις, θέαμα και συναγωνισμό. Συμμετέχουν 10 ομάδες, έχουν σχηματιστεί δύο όμιλοι των 5 και αφού προχωρήσουν με το σύστημα ένας προς όλους σε δύο γύρους, η διοργάνωση θα ολοκληρωθεί με τα πλέι οφ, που έχουν προγραμματιστεί για τα τέλη Ιανουαρίου. Το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι πρώτες αγωνιστικές σε δύο ακόμα κορυφαία εθνικά πρωταθλήματα. Επίσης στο ΣΕΦ θα λάβει χώρα η δράση στην Α2 ανδρών, όπου επίσης έχουν δημιουργηθεί δύο όμιλοι. Αγώνες και τις δύο ημέρες θα έχει και η Α2 γυναικών, απλά αύριο ο τόπος διεξαγωγής θα είναι το φαληρικό στάδιο και μεθαύριο η Ελευσίνα. Αύριο θα υπάρχει live streaming στην Α1 ανδρών από το κανάλι της ΕΦΟΕπα στο youtube και θα βιντεοσκοπηθούν όλα τα ματς της πρώτης μέρας του πρωταθλήματος.

Στην Α1 εθνική μετέχουν 10 ομάδες και πρώτα φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που εξασφάλισαν σημαντική ενίσχυση από το εξωτερικό κι έχουν καλύψει και τη θέση του επικεφαλής στα δύο γκρουπ. Δύο ματς δείχνουν να ξεχωρίζουν στο πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών. Στον 2ο όμιλο ο Παναθηναϊκός θ’ αναμετρηθεί με τον ΟΕΑ Ρεθύμνου, που επίσης έχει εντάξει δυνατούς ξένους αθλητές στο ρόστερ του, ενώ στον 1ο ο Ολυμπιακός βρίσκει απέναντί του τον Α.Σ. Πέρα Αθηνών, ο οποίος συμφώνησε φέτος με τον Ταϊλανδό Παντασάκ Τανβιριγιαβετσακούλ, που είχε αγωνιστεί στους «ερυθρόλευκους» πριν από δύο χρόνια. Δυστυχώς, λόγω των περιορισμών του υγειονομικού πρωτοκόλλου και των προδιαγραφών για την αίθουσα του ΣΕΦ δεν υπάρχει περιθώριο για την παρουσία θεατών.

Θυμίζουμε ότι μετά το τέλος των ομίλων θα γίνουν πλέι οφ με χιαστί ματς. Οι 2 πρώτες ομάδες των ομίλων θ’ αγωνιστούν για τις θέσεις 1-4, οι ομάδες 3 και 4 για τις θέσεις 5-8, ενώ οι τελευταίες του κάθε ομίλου θα παίξουν για τις θέσεις 9-10. Η τελευταία ομάδα υποβιβάζεται στην Α2. Η 8η και η 9η της τελικής κατάταξης θα πάνε σε μπαράζ με τη 2η και την 3η της Α2.

Δύο όμιλοι, ένας των 5 ομάδων και ένας των 6, σχηματίστηκαν στην Α2 των ανδρών. Στον 1ο είναι επικεφαλής ο ΑΟ Πεύκης και στον 2ο η ΑΕ Αθηνά Μαγκουφάνας. Αναμένονται κι εδώ γερές αναμετρήσεις για τις πρώτες θέσεις και φυσικά θ’ ακολουθήσουν επίσης πλέι οφ μετά τους ομίλους.

Στην Α2 των γυναικών υπάρχει ενιαίος όμιλος, αλλά το αρνητικό στοιχείο είναι ότι μετέχουν μόλις πέντε ομάδες. Αυτό μάλιστα έχει σαν αποτέλεσμα να μην προβλέπεται υποβιβασμός για καμία ομάδα. Θεωρητικά οι διαφορές δυναμικότητας δεν είναι μεγάλες και προμηνύονται γερές «κόντρες» για την πρώτη τριάδα. Να σημειωθεί ότι την Κυριακή στο γυμναστήριο του ΓΑΣ Ελευσίνας επιτρέπεται και η παρουσία φιλάθλων στο 60% της χωρητικότητας της κερκίδας και με βάση όσα προβλέπονται στην τελευταία ΚΥΑ για την είσοδο των θεατών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα σε Α1 και Α2:

Στην Α1 ανδρών:

Το Σάββατο στον 1ο όμιλο στις 09:30:

ΑΣ Πέρα-ΑΟ Ταταύλα

Φιλία Ορεστιάδας-ΓΑΣ Ελευσίς

Ρεπό ο Ολυμπιακός

Το Σάββατο στον 1ο όμιλο στις 12:00:

ΑΟ Ταταύλα-Φιλία Ορεστιάδας

Ολυμπιακός-ΑΣ Πέρα

Ρεπό ο ΓΑΣ Ελευσίς

Το Σάββατο στον 2ο όμιλο στις 09:30:

ΟΕΑ Ρεθύμνου-ΟΑ Χανίων

ΑΣ Ίφιτος Πατρών-ΑΕΚ

Ρεπό ο Παναθηναϊκός ΑΟ

Το Σάββατο στον 2ο όμιλο στις 12:00:

ΟΑ Χανίων-ΑΣ Ίφιτος Πατρών

Παναθηναϊκός-ΟΕΑ Ρεθύμνου

Ρεπό η ΑΕΚ

Στην Α2 ανδρών:

Το Σάββατο στον 1ο όμιλο στις 15:30:

ΑΣΕΑ Καβάλας-ΔΑΟ Ταύρου

ΓΑΟ Πειραιά-ΑΣ Το Γυμνάσιο

Ρεπό ο ΑΟ Πεύκης

Το Σάββατο στον 2ο όμιλο στις 15:30:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Νηρέας Καρδαμύλων

Άρης Νικαίας-Φάρος Αλεξανδρούπολης

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης

Την Κυριακή στον 1ο όμιλο στις 10:00:

ΔΑΟ Ταύρου-ΓΑΟ Πειραιά

ΑΟ Πεύκης-ΑΣΕΑ Καβάλας

Ρεπό ο ΑΣ Το Γυμνάσιο

Την Κυριακή στον 1ο όμιλο στις 12:30:

ΓΑΟ Πειραιά-ΑΟ Πεύκης

ΑΣ Το Γυμνάσιο-ΔΑΟ Ταύρου

Ρεπό ο ΑΣΕΑ Καβάλας

Την Κυριακή στον 2ο όμιλο στις 10:00:

Νηρέας Καρδαμύλων-ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης

Φάρος Αλεξανδρούπολης-ΑΛΦΑ Καλλιθέας

Αθηνά Μαγκουφάνας-Άρης Νικαίας

Την Κυριακή στον 2ο όμιλο στις 12:30:

ΟΑΑ Ηρακλείου Κρήτης-Φάρος Αλεξανδρούπολης

ΑΛΦΑ Καλλιθέας-Αθηνά Μαγκουφάνας

Άρης Νικαίας-Νηρέας Καρδαμύλων

Στην Α2 γυναικών:

Το Σάββατο στις 18:00:

Αθηνά Μαγκουφάνας-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΓΑΟ Πειραιά-Άρης 2006

Ρεπό οι Φοίνικες Πάτρας

Την Κυριακή στις 10:00:

Εθνικός Αλεξανδρούπολης-ΓΑΟ Πειραιά

Φοίνικες Πάτρας-Αθηνά Μαγκουφάνας

Ρεπό ο Άρης 2006

Την Κυριακή στις 12:30:

Άρης 2006-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

ΓΑΟ Πειραιά-Φοίνικες Πάτρας

Ρεπό η Αθηνά Μαγκουφάνας
Διαβάστε Επίσης

 Όλα τα ζώδια 15/10

 

 

 

ΟΦΗ: Μειώνονται τα προβλήματα ενόψει Παναιτωλικού

 

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics