Breaking News
08 Ιανουαρίου 2017

O ΟΦΗ επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 2-0 του Πανσερραικού στο γήπεδο Θόδωρος Βαρδινογιάννης και ανέβηκε στη 4η θέση της Football League.

Ο Βουό άνοιξε το σκόρ στο 5' ενώ το 2-0 έκανε ο Χαντί στο 78  Καλή εμφάνιση επιθετικά για τον ΟΦΗ, ο οποίος «ζέστανε» τους φιλάθους του με μια πολύτιμη νίκη.. Ο Πανσερραϊκός έπαιξε ανοιχτά και δημιούργησε αρκετες ευκαιρίες αλλά ο ΟΦΗ είχε τον Δερμιτζάκη σε καλή μέρα. 
Διαιτητές: Γκάμαρης (Αθηνών), Μπουξμπαουμ, Δουλγεράκης. Τέταρτος: Κοκκινάκης (Λασιθίου).
ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κώτσιος, Νάστος, Μιλοσάβλιεφ (70' Ογκμποε), Βουό, Χαντί (80' Μάνος), Μίκιτς, Κομεσίδης, Κοιλιάρας, Ράντι, Μητρόπουλος (70' Χίσι).
Στον πάγκο οι: Δάφκος, Μάνος, Βρετός, Χίσι, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Φαζός.
Πανσερραικός: Μέλκας, Παπατζίκος, Στέβιτς, Φούσου (82' Παναγιωτίδης), Τσελεπίδης, Ρούτσης, Τσιμίκας (68' Χατζηδημητρίου), Κάκο, Τσούτσης(82' Χτιστόπουλος), Βοσκόπουλος, Κανούλας.
Το φιλμ του αγώνα
5' Το 1-0 για τον ΟΦΗ. Ο Χαντί έβγαλε στον Κοιλιάρα, εκείνος σέντραρε απο αριστερά, για τον Βουό, ο οποίος ελίχθηκε ωραία μέσα στην περιοχή και με πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα (1-0).
9' Ωραία πάσα του Μητρόπουλου για τον Μιλοσάβλιεφ, ο Σέρβοε μπήκε στην φάση αλλά δεν πρόλαβε τη μπάλα για να τη σπρώξει στα δίχτυα απο τη μικρή περιοχή.
12' Ο Βουό μέσα στην περιοχή, δεν βλέπει δίπλα του τον αφύλακτο Μιλοσάβλιεφ, πλασάρει άουτ.
17' Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Σέντρα Μίκιτς για τον Χαντί, ο οποίος κάνει το σούτ στην κίνηση με τη μπάλα να φέυγει λίγο άουτ.
19' Νέα ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Μητρόπουλος κάθετη πάσα για τον Βουό, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα, αλλά πλάσαρε άουτ.
22' Ο διαιτητής χαρίζεται στον Φούσου του Πανσερραικού, ο οποίος χτυπάει με αγκωνιά τον Κώτσιο. Κίτρινη αντί κόκκινη κάρτα.
29' Ωραίος συνδιασμός Ράντι με Μητρόπουλο, ο τελευταίος σούταρε, ο γκολκήπερ του Πανσερραικού μπλόκαρε τη μπάλα.
30' Ο διαιτητής χαρίζεται σε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Φούσου σε μαρκάρισμα απο πίσω στον Βουό.
31' Γυριστό σουτ του Μίκιτς, μέσα απο την περιοχή, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
34' Καλή στιγμή για τον Πανσερραικό. Σέντρα του Κάκο, ο Κανούλας γυριστό σούτ μέσα απο την περιοχή, η μπάλα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Δερμιτζάκη.
40' Τεράστια φάση για τον ΟΦΗ. Ο Μιλοσάβλιεφ, πήρε τη μπάλα με το στήθος και μπήκε στην περιοχή, αλλά πλάσαρε άουτ απο το σημείο του πέναλτι!
42' Κίτρινη κάρτα στον Παπατζίκο.
Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Χωρίς αλλαγές οι δυο ομάδες.
53' Σούτ του Τσούτση, απο το ύψος της περιοχής, διώχνει ο Δερμιτζάκης.
56' Καλή στιγμή για τον ΟΦΗ. Ωραία σέντρα του Κοιλιάρα, πρώτα ο Μιλοσάβλιεφ με προβολή και μετά ο Μητρόπουλος με το κεφάλι δεν μπορούν να σπρώξουν τη μπάλα στα δίχτυα.
59' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Βουό με το κεφάλι βρίσκει τον Μιλοσάβλιεφ, ο οποίος πλασάρει, ο γκολκήπερ του Πανσερραικού διώχνει με τα πόδια και κρατάει το 1-0.
61' Σούτ-φάουλ του Τσούτση, έδιωξε ο Δερμιτζάκης στη δεξιά του γωνία.
64' Κίτρινη κάρτα στον Τσελεπίδη.
69' Νέα τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ. Ο Ράντι βγαίνει μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα, αντί να πλασάρει προτίμησε να βγάλει στον Μιλοσάβλιεφ, αλλά ο γκολκήπερ του Πανσερραικού, μπόκαρε τη μπάλα.
70' Αλλαγές για τον ΟΦΗ. Βγαίνουν Μιλοσάβλιεφ και Μητρόπουλος και μπαίνουν Ογκμποε και Χίσι.
78' Το 2-0 για τον ΟΦΗ. Σέντρα του Κοιλιάρα, έξυπνη γυριστή κεφαλιά του Χαντί, η μπάλα στα δίχτυα (2-0).
80' Σούτ του Ρούτση έξω απο την περιοχή, έδιωξε ο Δερμιτζάκης στη γωνία του.
86' Απο λάθος του Κώτσιου πήγε να βγεί φάση για τον Πανσερραικό. Ο Δερμιτζάκης βγήκε γρήγορα και έδιωξε το λάθος γύρισμα.
+90 Αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Κώτσιο. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics