Breaking News
19 Σεπτεμβρίου 2017


Ο Βύρων Κοκκαλάνης άρχισε πολύ καλά την προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RS:X, αφού μετά από δύο ιστιοδρομίες βρίσκεται στην 3η θέση.



Με τη συμμετοχή 168 αθλητών από 37 χώρες ξεκίνησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα RS:X στην Ενοσίμα της Ιαπωνίας, στο στίβο των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020.

Στην 1η ιστιοδρομία, ο Βύρων Κοκκαλάνης τερμάτισε στην 6η θέση με στη 2η ιστιοδρομία ήρθε 3ος, με συνέπεια το τέλος της ημέρας να τον βρει στην 3η θέση της γενικής κατάταξης.

"Ήταν μία πολύ ταραγμένη ημέρα, με μερικά μεγάλα κύματα αέρα να έρχονται και να δυσκολεύουν τον αγώνα. Είχα δύο καλούς αγώνες, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό", δήλωσε ο 32χρονος ιστιοπλόος.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics