Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

Η Football league ενημέρωσε και επίσημα τον ΟΦΗ, για τη νέα μετάθεση της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, από τις 22/10 στις 28,29,30/10 και ήδη ο προπονητής της ομάδας μας Νίκος Παπαδόπουλος, με τους συνεργάτες τους, προσαρμόζουν αντίστοιχα τα αγωνιστικά τους πλάνα.

 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΟΦΗ, είναι η αναμέτρηση με τον Πλατανιά για το Κύπελλο Ελλάδος παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη 26/10, 5.15μμ στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης.

Σύμφωνα με το πλάνο της τεχνικής ηγεσίας, ο ΟΦΗ δεν θα δώσει φιλικό παιχνίδι το προσεχές Σαββατοκύριακο, αλλά θα προετοιμαστεί αποκλειστικά για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά.

Οι παίκτες του ΟΦΗ , επέστρεψαν τη Δευτέρα (16/10) το απόγευμα στις προπονήσεις μετά το ρεπό της Κυριακής.

Ο Νίκος Ζιάμπαρης έκανε θεραπεία για κάποιες ενοχλήσεις που έχει στον προσαγωγό, από το φιλικό με τον Εργοτέλη.

Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη (17/10) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics