Breaking News
17 Οκτωβρίου 2017

Tα… γήπεδα του Ηρακλείου της Κρήτης αλώνισαν και αυτό το Σαββατοκύριακο, τα μέλη του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

 

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του ΟΦΗ Κώστας Γιαπιτζόγλου, με τον τεχνικό διευθυντή της Κ19 του ΟΦΗ, παρακολούθησαν το παιχνίδι Μινωική-Κεραυνός για την Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Κώστας Γιαπιτζόγλου είδε την Κυριακή στην Αλικαρνασό την αναμέτρηση Ηρόδοτος-Αγιος Ιερόθεος (Γ’ Εθνική) και το παιχνίδι ΑΕΚατσαμπά-Αλμυρός για την Α1 ΕΠΣΗ.

Ο Λευτέρης Πουπάκης μέλος του τεχνικού επιτελείου της Κ19 του ΟΦΗ, είχε την αναμέτρηση Πόρος-Ρούβας για την Α2 ΕΠΣΗ.

Ακόμη, ο Πέτρος Μαρινάκης είδε το παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΡεθύμνου, μεταξύ του Κεραυνού και του Ρεθυμνιακού.

Στο παιχνίδι αυτό, συζήτησε με τον πρώην παίκτη του ΟΦΗ Στέλιο Κοζανίδη, την προοπτική συνεργασίας, με την ομάδα του Κεραυνού, στην οποία είναι προπονητής, ενώ συζήτησε και με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Μιχάλη Δεληγιανάκη.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 εύχεται στον δημοσιογράφο Μανώλη Σαρρή, που έγινε πατέρας, να του ζήσει το νεογέννητο (κοριτσάκι) και να το δεί όπως πραγματικά επιθυμεί.

*Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί την εταιρεία του Δημήτρη Μανουσάκη FIREPLAN, για την αναγόμωση των πυροσβεστήρων στο Γεντί Κουλέ.

Στην φωτογραφία που δημοσιεύει η επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ofi1925.gr ο Πέτρος Μαρινάκης με τον Στέλιο Κοζανίδη και τον Μιχάλη Δεληγιαννάκη στο Ρέθυμνο.
ofi1925.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics