Breaking News
18 Οκτωβρίου 2017


H Bασιλική Μιλλούση ενημερώθηκε κατά την παραμονή της στις Φιλιππίνες για χάρη του "Nomads" για το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στο Παγκόσμιο του Μόντρεαλ. Δείτε την αντίδρασή της.



ΟΛευτέρης Πετρούνιας διατήρησε το στέμμα του παγκόσμιου πρωταθλητή, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους στο Παγκόσμιο του Μόντρεαλ πριν από μερικές ημέρες. Η είδηση της νέας επιτυχίας του "άρχοντα των κρίκων" έφτασε μέχρι τις Φιλιππίνες δια στόματος... Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τους όλους παίκτες του "Nomads".

Ανάμεσα σε αυτούς και η πρώην σύντροφος του 27χρονου, Βασιλική Μιλλούση, η οποία ενθουσιάστηκε στο άκουσμα της είδησης. Ιδού και η αντίδρασή της, όπως την κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics