Breaking News
17 Νοεμβρίου 2017

Η Αργυρώ Αφράτη είναι από σήμερα εκτός κλιμακίων της εθνικής ομάδας γυμναστικής αφού αρνήθηκε να συνεργαστεί με τον προπονητή που της πρότεινε η Ομοσπονδία.



Εκτός Εθνικής ομάδας ενόργανης γυμναστικής τέθηκε η Αργυρώ Αφράτη έπειτα από απόφαση της Τεχνικής Επιτροπής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει ο λόγος που συνέβη αυτό ήταν η άρνηση της να αλλάξει προπονητή.

Για την ακρίβεια της ζητήθηκε να αποδεχτεί τον ορισμό προπονητή που της έγινε από την Τεχνική Επιτροπή της ΕΓΟ και μετά την άρνηση της να το πράξει τέθηκε εκτός κλιμακίου.

Η Αργυρώ Αφράτη δεν θέλησε να αποχωριστεί τον Κώστα Σιούτη με τον οποίο προπονείται εδώ και αρκετά χρόνια με την Ομοσπονδία να ενημερώνει το σύλλογο της, Ευρίπειο Γ.Σ., ότι δεν μπορεί να προπονείται στο κέντρο ευθύνης της ΕΓΟ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από λίγες ημέρες και για την ακρίβεια στις 26 Οκτωβρίου η Αφράτη είχε ζητήσει να αλλάξει σύλλογο και να μεταγραφεί στον Εθνικό Όμιλο Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου ο οποίος θα μπορούσε να της προσφέρει περισσότερα εφόδια για να κυνηγήσει τα όνειρα της.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics