Breaking News
11 Ιανουαρίου 2018

O Σέρτζιο Λεάλ ακολούθησε όλο το προπονητικό πρόγραμμα την Πέμπτη (11/1) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, χωρίς να νοιώσει ενοχλήσεις και έτσι τέθηκε στην διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου, για το παιχνίδι του Σαββάτου (13/1) στο Αίγιο.

 

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για το παιχνίδι θα ολοκληρωθεί με προπόνηση που θα γίνει την Παρασκευή (12/1) το μεσημέρι στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Η αποστολή του ΟΦΗ θα αναχωρήσει το απόγευμα αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για το Αίγιο.

Στο ΒΑΚ η προσωρινή διοικούσα επιτροπή-επαφές με τους μετόχους

Στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, βρέθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι τα μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ και είχαν συζήτηση με το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες. Αμέσως μετά είχαν την πρώτη τους επίσημη συνάντηση στην αίθουσα συνεδριάσεων, ενώ ξεκίνησαν τις επαφές με τους μετόχους της ομάδας, προκειμένου να τους ενημερώσουν για τις εξελίξεις και τις επείγουσες υποθέσεις της ΠΑΕ, δίνοντας έμφαση στο οικονομικό. Οι επαφές με τους μετόχους θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics