Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2018

Ένα ακόμη βήμα για την άνοδο, έκανε ο ΟΦΗ, ο οποίος καθάρισε και τον Πανσερραικό με 2-0 και παραμένει στην δεύτερη θέση.

 

Μπροστά σε 5 χιλιάδες θεατές, ο ΟΦΗ συνέχισε την πετυχημένη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών.

Διαχειρίστηκε όπως έπρεπε το παιχνίδι και με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, πρόσθεσε τρείς ακόμη πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό του.

Ο κορυφαίος παίκτης του ΟΦΗ του ΟΦΗ Τζίλι Βουό στο 9’ άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΟΦΗ, ενώ ήταν εκείνος που «έφτιαξε» και το γκολ του Ντίνα στο 47’ με το οποίο ο ΟΦΗ «κλείδωσε» τη νίκη και συνεχίζει την πορεία του για την άνοδο.

Ο Πανσερραικός με αντεπιθέσεις, επιχείρησε να βάλει προβλήματα στην άμυνα του ΟΦΗ, αλλά ο γκολκήπερ του ΟΦΗ Στρέζος, ήταν εκεί στην πιο επικίνδυνη φάση που δημιούργησαν οι φιλοξενούμενοι με τον Ρούσσο στο 49’.

Ο ΟΦΗ είχε ευκαιρίες και για άλλα γκολ, αλλά αυτή τη φορά ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και της κατηγορίας, Δημήτρης Μάνος, δεν βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (έμεινε στα 13 γκολ).

Ο ΟΦΗ δεν ήταν το ίδιο εντυπωσιακός με προηγούμενα παιχνίδια στο Γεντί Κουλέ, όμως είχε την ουσία και πήρε τους τρείς βαθμούς, που είναι το ζητούμενο σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Λυμπερόπουλος (Αθηνών), Μητάρης (Αθηνών)

4ος: Τσαγκαράκης (Χανίων).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Στρέζος, Μονιάκης, Ντίνας (65' Πουρτουλίδης), Βουό, Μάνος, Παστεριανός, Κομεσίδης, Μπολάκης, Μαχαίρας (77' Βαφέας), Κουτσιανικούλης (82' Κοέλιο), Ποτουρίδης.

Στον πάγκο: Δερμιτζάκης, Αργυρόπουλος, Φαζός, Βαφέας, Κοέλιο, Πουρτουλίδης, Τοπούζης.

Πανσερραικός: Πολίτης, Ορφανίδης (77'Ναζίμ), Τσελεπίδης, Ποζατζίδης, Σιάκκας, Ρούσσος, Παπουτσογιανόπουλος, Κρητικός (86' Καπτέλι), Κάκκο, Δουμίτσιος, Ενόμο (57' Χατζητέρζογλου).

Στον πάγκο: Αντμαν, Γιαξής, Μακούσης, Χατζητέρογλου, Καπτέλι, Αναστασόπουλος, Ναζίμ.

*Μια ανθοδέσμη στο θρόνο του αείμνηστου Ευγένιου Γκέραντ, άφησαν οι παίκτες του Πανσερραικού στη μνήμη του Ολλανδό προπονητή.

*Πολύς κόσμος και σε αυτό το παιχνίδι στο Γεντί Κουλέ. 5 χιλιάδες και πλάον οι φίλαθλοι στο Γεντί Κουλέ.

*Σε πολύ καλή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του Γεντί Κουλέ. Οι τελευταίες βροχές του έκαναν καλό.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics