Breaking News
21 Απριλίου 2018
 

Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το καθαρίσει με άνεση, με 3-4 γκολ διαφορά, με βάση τις ευκαιρίες που είχε, δεν κατάφερε να κερδίσει ο ΟΦΗ, στα Περβόλια.

 

Το τελικό 1-1 μοιάζει με «αυτοκτονία» για τον ΟΦΗ, ο οποίος αν είχε την στοιχειώδη αποτελεσματικότητα, που έπρεπε στις φάσεις που δημιούργησε, θα είχε εύκολο απόγευμα.

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε στο 69’ με υπέροχο γκολ του Ντίνα, είχε τις φάσεις να τελειώσει το παιχνίδι, με τον τερματοφύλακα του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού (Γαβαλά) να είναι ο κορυφαίος του αγώνα, αλλά η μπάλα τον τιμώρησε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού.

Κρατούσε το 0-1 μέχρι το 93’ και αρκούσε να κρατήσει λίγο τη μπάλα, για να λήξει το παιχνίδι, αλλά «έδωσε» την τελευταία επίθεση στους γηπεδούχους, οι οποίοι με γκολ του Ξύδα, ισοφάρισαν σε 1-1.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ έπαιζε με δέκα παίκτες από το 76’ για αποβολή του Κουτσιανικούλη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι.

Με δέκα παίκτες ο ΟΦΗ προσπάθησε να προστατέψει το σκορ μέχρι το τέλος, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο ΟΦΗ εκτός από τις μεγάλες ευκαιρίες, είχε και δοκάρι με τον Κοέλιο στο 10’.

Ουσιαστικά ο ΟΦΗ, «πέταξε» δυο βαθμούς στα Χανιά σε ένα παιχνίδι δικό του.

Αν και αγωνίστηκε με πολλές απουσίες (8 απόντες) ο ΟΦΗ ήλεγξε το παιχνίδι και αν είχε εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, θα το τελείωνε εύκολα.

Όπως και στη Δράμα, δεν το έκανε όμως και έτσι το πλήρωσε.

Ακόμα και έτσι ο ΟΦΗ είναι πολύ κοντά στην άνοδο, απλά, έχασε την ευκαιρία, να τελειώσει πιο γρήγορα την αποστολή του.

Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ, έχει δικαιολογημένα παράπονα από την διαιτησία του Αντωνίου από την Αθήνα, ο οποίος έκανε σωρεία λαθών στο παιχνίδι, με μεγάλα ζητήματα ειδικά στον πειθαρχικό έλεγχο.

Διαιτητής: Αντωνίου (Αθηνών)
Βοηθοί: Ζήδρας (Αθηνών), Τζιλίρης (Πειραιά)
4ος: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Η ενδεκάδα του ΑΟΧανιά/Κισσαμικού (Προπονητής Γιώργος Πετράκης): Γαβαλάς, Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου (88' Αποστολίδης), Μακροπουλιώτης,Παντελάκης, Ζιούλης, Σεληνιωτάκης, Γκίνη (83' Βρετός), Λεμονής, Χαλκιαδάκης (72' Σάλιακας), Ξύδας, Λεο.

Στον πάγκο οι: Γαβαλάς, Τόλι, Φουασής, Σάλιακας, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης.

H ενδεκάδα του ΟΦΗ (Προπονητής Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Νάστος, Ντίνας (81' Περογαμβράκης), Κοέλιο (70' Παπατόλιος), Μάνος, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας (64' λ.τ. Μπολάκης), Κουτσιανικούλης.

Στον πάγκο οι: Γιαγκιόζης, Φαζός, Παπατόλιος, Περογαμβράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Μπολάκης.

MIΚΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΒΟΛΙΑ

*Φανέλα βασικού στον Πορτογάλο Κοέλιο έδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος, για πρώτη φορά φέτος.

*Απο νωρίς στο γήπεδο, οι φίλαθλοι του ΟΦΗ που ταξίδεψαν απο το Ηράκλειο και πήραν θέση στις θύρες 3,4.

*Ηρεμο το κλίμα, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics