Breaking News
17 Μαΐου 2018

«Φέτος ήμουν άτυχος. Τη νέα περίοδο θέλω να αποδείξω ότι αξίζω!».

 

Με τα λόγια αυτά, ο Αγγελος Οικονόμου, σχολίασε στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, ofi1925.gr, την επέκταση της συνεργασίας του, με τον ΟΦΗ για 2 χρόνια.

Είναι η πρώτη ανανέωση του ΟΦΗ για την Σούπερ Λίγκ, για ένα ποδοσφαιριστή, στο ταλέντο και τις δυνατότητες του οποίου, υπάρχει εμπιστοσύνη.

«Είναι τιμή μου, που συνεχίζω στον ΟΦΗ και θα μπορέσω να τον βοηθήσω στην Σούπερ Λίγκ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους στην ομάδα, γιατί είχα μια δύσκολη χρονιά και μου συμπεριφέρθηκαν όλοι σωστά. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι συμπαίκτες μου και τους ευχαριστώ. Δεν ήθελα να αποχωρήσω και χαίρομαι που θα συνεχίσω. Αν και δεν βοήθησα όσο θα ήθελα, χάρηκα πολύ με όλα τα παιδιά, για τη χρονιά που κάναμε. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Ημασταν η καλύτερη ομάδα και δίκαια ανεβήκαμε στην Σούπερ Λίγκ».

Για τον εαυτό του, τονίζει ότι «είχα την ατυχία του τραυματισμού. Ξεκίνησα με πολύ όρεξη τη χρονιά από την προετοιμασία και τα φιλικά και ήθελα να δώσω πράγματα. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχουν περάσει 6 μήνες από το χειρουργείο και είμαι καλά. Εχω ξεκινήσει τις προπονήσεις και θα δουλέψω πολύ όλο το καλοκαίρι, ώστε να είμαι πανέτοιμος στην προετοιμασία».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics