Breaking News
18 Μαΐου 2018

Ο Μανόλης Μπολάκης έγινε μετά τον Αγγελο Οικονόμου, ο δεύτερος  παίκτης που συμφώνησε να βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

 

Μετά από μια σπουδαία χρονιά, την καλύτερη της καριέρας του, ο Ηρακλειώτης αμυντικός από τους κορυφαίους της φετινής πορείας του ΟΦΗ, παραμένει στις τάξεις της ομάδας.

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, είχε συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο, αλλά συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη, δηλαδή μέχρι το 2020.

Ο Μπολάκης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη και έδωσαν τα χέρια.

«Οφακι για τα επόμενα δυο χρόνια και ο Μανόλης Μπολάκης. Μπράβο Μανωλιό! #ofi1925» αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στην επίσημη σελίδα της στο Facebook, για την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, που είναι γέννημα-θρέμμα της ομάδας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics