Breaking News
22 Μαΐου 2018

«Σε 5 λεπτά τελειώσαμε. Δεν υπήρχε περίπτωση να μπώ σε παζάρια με τον ΟΦΗ. Ηθελα πολύ να μείνω στην ομάδα αυτό με ενδιέφερε».

 

Με τα λόγια αυτά στην επίσημη σελίδα της ομάδας ofi1925.gr o Γιάννης Κοιλιάρας, αναφέρθηκε στην επέκταση της συνεργασία του με τον ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο.

Ο 30χρονος αριστερός μπάκ του ΟΦΗ, ήρθε στον ΟΦΗ της Γ’ Εθνικής, πανηγύρισε δυο ανόδους σε Β’ Εθνική και Σούπερ Λίγκ και τώρα ετοιμάζεται να αγωνιστεί στην μεγάλη κατηγορία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτό. Ηρθα στην ομάδα στην Γ’ Εθνική και έφτασα μαζί της στην Σούπερ Λίγκ. Αυτό ήθελα να κάνω και χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

Ο Γιάννης Κοιλιάρας έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Σούπερ Λίγκ, με τον Εργοτέλη.

Όπως λέει «θα έχω μια ακόμη ευκαιρία να παίξω ξανά στην μεγάλη κατηγορία. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας, που με εμπιστεύθηκαν».

Ενώ για το πρόσωπο που μπορεί να παρουσιάσει ο ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ τονίζει ότι «με τη δυναμική που έχει και τον κόσμο, ο ΟΦΗ μπορεί να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Εχουμε ένα καλό κορμό και είμαστε δεμένοι ομάδα. Θα είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαι σίγουρος για αυτό».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics