Breaking News
24 Μαΐου 2018

Όλο και πλησιάζουν την κατάκτηση του μεταλλίου οι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας 470, που διεξάγεται στο Μπουργκάς της Βουλγαρίας.

 


Το ελληνικό ιστιοπλοϊκό δίδυμο τερμάτισε 5ο, 5ο και 10ο στις τρεις τελευταίες ιστιοδρομίες και μετά από 9 κούρσες, σε σύνολο 44 σκαφών, βρίσκεται στην 2η θέση με 39 βαθμούς ποινής. Προηγούνται οι Σουηδοί Α. Ντάλμπεργκ-Φ. Μπέργκστρομ με 29 βαθμούς ποινής, ενώ τρίτοι είναι οι Ρώσοι Π. Σοζούκιν-Ντ. Γκριμπάνοφ με 42 βαθμούς ποινής.

Από εκεί και πέρα, οι Β. Παπουτσόγλου - Ι. Ορφανός βρίσκονται στην 14η θέση με 106 βαθμούς ποινής, οι Γ. Καραδήμας – Ν. Γεωργακόπουλος στην 28η με 205 βαθμούς ποινής και οι Κ. Καζαντζής – Μ. Μιχαηλίδης στην 34η με 235 βαθμούς ποινής.

Εξαιρετικό αγώνα κάνουν στις γυναίκες οι Μ. Μπόζη και Ρ. Κλωναρίδου, οι οποίες μετά από 9 ιστιοδρομίες βρίσκονται στην 5η θέση με 51 βαθμούς ποινής. Στις γυναίκες μετέχουν 29 σκάφη και προηγούνται οι Σλοβένες Τ. Μρακ-Β. Μακάρολ με 37 βαθμούς ποινής, ακολουθούν οι Ισραηλινές Τζ. Κοέν-Ν. Λάσρι με 39 βαθμούς ποινής και οι Βρετανίδες Α. Σομπράιτ-Α. Κάρπεντερ με 49 βαθμούς ποινής.

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics