Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
07 Ιανουαρίου 2016

Μέχρι και την τελευταία ώρα παρουσίας του στον ΟΦΗ ο Νίκος Γκουλής φρόντισε να κάνει σκάουτινγκ για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους, την ίδια ώρα όπου η διοίκηση του ΟΦΗ συνεδρίαζε και του πριόνιζε την καρέκλα.

Η είδηση του διαζυγίου με τον προπονητή του ΟΦΗ έσκασε κυριολεκτικά τα μεσάνυχτα η εν τω μέσω της νυκτός καλύτερα και τα λεγόμενα του Γκουλή στο Παγκρήτιο Στάδιο δεν έδειχναν σε τίποτα ότι θα λυθεί η συνεργασία του με τον ΟΦΗ. 

Ο Γκουλής που παρακολούθησε από κοντά το πρώτο ημίχρονο του αγώνα του Εργοτέλη με τον Πανιώνιο και "τσέκαρε" δύο παίκτες των γηπεδούχων που του άρεσαν στις κουβέντες που είχε με τους συναδέλφους αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπήρχαν στις μεταγραφές και στα υπέρογκα ποσά που ζητούσαν οι παίκτες. 

Ζούσε την δική του αγωνία για τις προσθήκες αλλά και για την τύχη των -6 βαθμών λέγοντας ότι "αν πάρουμε αυτούς τους πόντους τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά". 

Με λίγα λόγια τα λεγόμενα του Γκουλή σε καμία περίπτωση δεν έδειχναν ότι σε λίγες ώρες θα αποτελούσε παρελθόν από τον ΟΦΗ. 

Ο τρόπος με τον οποίο έφαγε η διοίκηση του ΟΦΗ τον Ν. Γκουλή ήταν απαράδεκτος για την ιστορία και στην αγάπη που έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος για αυτό το σωματείο. 

Αφού είχε σκοπό να τον διώξει τότε αυτό έπρεπε να γίνει στο ξεκίνημα της διακοπής του πρωταθλήματος και όχι τρεις ημέρες πριν το παιχνίδι με τον Άλιμο. 

Στις σοβαρές ομάδες που δουλεύουν επαγγελματικά αν και παίζουν σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα τέτοιου είδους κινήσεις δείχνουν πανικό και σαφή έλλειψη ποδοσφαιρικής γνώσης και κουλτούρας. 

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics