Breaking News
×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 603
10 Ιανουαρίου 2016

Με εμφατικό τρόπο μπήκε στο 2016 ο ΟΦΗ ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι για τη νέα χρονιά συνέτριψε με 6-0 τον ουραγό της βαθμολογίας Άλιμο για την 14η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής.

Το σκορ μπορεί να ήταν 1-0 στο ημίχρονο με το γκολ του Περογαμβράκη στο 9΄, αλλά στο δεύτερο μέρος ο ΟΦΗ ήταν καταιγιστικός  και σημείωσε τέσσερα τέρματα με τους Περογαμβράκη, Πόποβιτς, Κώτσιο , Φραγκουλάκη και ένα αυτογκόλ από τον Αφράτη.

Η εικόνα του αγώνα

Στο 7΄ο ΟΦΗ έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-0 όταν ο Περογαμβράκης έστρωσε με το κεφάλι στον Σαχινίδη που από το ύψος του πέναλτι έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Μακρίδης απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ τη μπάλα.

Στο 9΄ο ΟΦΗ όμως άνοιξε το σκόρ όταν μετά από κόρνερ του Πόποβιτς , ο Φαζός έπιασε την πρώτη κεφαλιά και ο Περογαμβράκης με μια δεύτερη έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρίδη.

Στο 18΄ο Περογαμβράκης έφτασε πολύ κοντά στο να κάνει το 2-0 για τον ΟΦΗ αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος του πέναλτι απέκρουσε σε κόρνερ ο Μακρίδης, ενώ απείλησε και στο 24΄με τον Μακρίδη να διώχνει εντυπωσιακά το σουτ του Πόποβιτς έξω από την περιοχή.

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον ΟΦΗ να έχει όμως την υπεροχή και να χάνει μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 στο 42΄με το σουτ του Φραγκουλάκη από το ύψος της περιοχής να τραντάζει το δεξί κάθετο δοκάρι του Μακρίδη.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ μπήκε δυναμικά στο ματς και κατάφερε να κάνει το 2-0 όταν ο Σαχινίδης έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ η μπάλα κόντραρε στον Αφράτη και κατέληξε στα δίχτυα του Μακρίδη.

Δύο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ τριπλασίασε τα τέρματα του όταν ο Κώτσιος με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 3-0, καθαρίζοντας το ματς για τον ΟΦΗ.

Στο 57΄ο ΟΦΗ άγγιξε το 4-0 όταν μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της κρητικής ομάδας η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Πόποβιτς που με σουτ έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ.

Στο 65΄ο ΟΦΗ έχασε και άλλη καλή ευκαιρία για να κάνει τέσσερα τα τέρματα του με το σουτ του Μαρτσάκη στην κίνηση να φεύγει λίγο άουτ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Αφράτης έδιωξε τη μπάλα πριν αυτή πάει στον Περογαμβράκη που ήταν έτοιμος να πλασάρει και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 68΄η ομάδα του Γ. Βλαστού έκανε το 4-0 όταν μετά από σουτ του Φραγκουλάκη ο Μακρίδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Περογαμβράκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Άλιμου.

Στο 73΄ο ΟΦΗ έκανε το 5-0 όταν μετά από εξαιρετική σέντρα του Μαρτσάκη από τα δεξιά ο αμαρκάριστος Πόποβιτς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακρίδη για πέμπτη φορά.

Στο 81΄ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 6-0 όταν ο Δαμιανάκης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά ο Περογαμβράκης κοντρόλαρε τη μπάλα και την έστρωσε στον Φραγκουλάκη που με σουτ έκανε το 6-0.

Στο 84΄και στο 87΄ο Άλιμος είχε δύο καλά σουτ με τους Χακραμά και Μανωλιά στα οποία ο Κασμερίδης αντέδρασε σωστά διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.  

ΟΦΗ: Κασμερίδης, Μπολάκης, Πατινιώτης (78΄Δαμιανάκης), Κώτσιος, Φαζός, Γκούμας (39΄λ.τ Κιάσσος), Περογαμβράκης, Φραγκουλάκης, Πόποβιτς, Σαχινίδης (63΄Μαρτσάκης), Κοιλιάρας.

Άλιμος: Μακρίδης, Κ. Κακούτης(54΄Χακράμα), Γοργάκης, Αφράτης, Κολλινιάτης, Κατσαδούρος, Πετούσης, Νούλας (69΄Γ. Κακούτης), Μανωλιάς, Μεξής (60’Πανάγου), Χρήστου. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics