Breaking News
05 Δεκεμβρίου 2018

Με τον Μιγκέλ Μεγιάδο να επιστρέφει στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

 

Θανάσης Ντίνας και Χουάν Νέιρα προπονήθηκαν για δεύτερη μέρα μαζί με τους συμπαίκτες τους και τέθηκαν έτσι στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου για το εντός έδρας ματς με τους «πράσινους».

Αντιθέτως, στην σημερινή προπόνηση των «ομιλιτών» δεν συμμετείχε ο Χρήστος Αραβίδης, ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, καθώς αισθάνεται αδυναμία λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα στο κλειστό γυμναστήριο ακολούθησε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης, με τον Παναγιώτη Δεληγιαννίδη να τον ακολουθεί για προληπτικούς λόγους, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στον δικέφαλο.

Από την προπόνηση του ΟΦΗ απουσίασε και ο Δημήτρης Κομεσίδης, καθώς ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στην μέση.

Η επόμενη προπόνηση της κρητικής ομάδας είναι προγραμματισμένη να γίνει αύριο, Πέμπτη (06/12), στις 11 το πρωί.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics