Breaking News
20 Ιανουαρίου 2019

Ο ΟΦΗ συνέτριψε με 3-0 τον Παναιτωλικό στο "Γεντί Κουλέ" - χάρη σε δύο γκολάρες του Ναμπί κι ένα του Βουό - πέτυχε τη μεγαλύτερη σε εύρος νίκη του την τρέχουσα σεζόν και βγήκε εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Λανθασμένο φάουλ κι αποβολή του Κυριακίδη, επεισόδιο και βαριές κουβέντες ανάμεσα σε Δέλλα - Παπαδόπουλο.
ShareTweet
Ήταν "τελικός" το ματς για τον ΟΦΗ. Και κατάφερε κι έφερε εις πέρας την αποστολή του. Η ομάδα του Ηρακλείου συνέτριψε με 3-0 τον Παναιτωλικό για την 17η αγωνιστική της Super League και βγήκε για πρώτη φορά εκτός επικίνδυνης ζώνης.

Ντεμπούτο με δύο γκολάρες από απευθείας εκτελέσεις φάουλ για τον Αντίλ Ναμπί, γκολ κι από τον Βουό. Λανθασμένα υποδείχθηκε φάουλ στη φάση του δεύτερου γκολ, λανθασμένα αποβλήθηκε ο Δημήτρης Κυριακίδης. Επεισόδιο ανάμεσα σε Τραϊαννό Δέλλα και Νίκο Παπαδόπουλο. Δείτε τα πέντε πράγματα που μάθαμε από το ματς.

1. ΝΑ...ΜΠ(Ε)Ι ΜΕ ΦΑΟΥΛΑΡΕΣ
Στις 7 Ιανουαρίου ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την τέταρτη προσθήκη του κατά την τρέχουσα (χειμερινή) μεταγραφική περίοδο, τον Αντίλ Ναμπί. Ούτε ο πιο ένθερμος υποστηρικτής της ομάδας του Ηρακλείου δεν ενθουσιάστηκε στο άκουσμα του ονόματος του 24χρονου Άγγλου.

Ώσπου ήλθε η ώρα το ντεμπούτο του. Ντεμπούτο σε αποστολή, ντεμπούτο και σε αρχική ενδεκάδα. Με το "καλημέρα" ο Ναμπί έδειξε ότι για να είναι μια προσθήκη στοχευμένη δεν είναι απαραίτητο να είναι και γνωστό το όνομα.

Άνοιξε το σκορ στο 26ο λεπτό. Με σούπερ εκτέλεση φάουλ, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου. Κατ' εικόνα και καθ' ομοίωση με το πρώτο, ήταν και το δεύτερο γκολ. Στο 74ο στην αντίθετη εστία, αλλά με τον ίδιο αριστοτεχνικό τρόπο κατάφερε και διεύρυνε το προβάδισμα της ομάδας του.

2. Η ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΟ 71'
Το δεύτερο γκολ της ομάδας του Ηρακλείου ήλθε από εκτέλεση φάουλ, το οποίο υποδέχθηκε όταν ο Δημήτρης Κυριακίδης σύμφωνα με το διαιτητή μάζεψε την μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής σε διεκδίκηση με τον Πατρίκ Βουό, τον οποίον αρχικά νίκησε στο τετ-α-τετ.


Όχι μόνο για το εάν η μπάλα ήταν εκτός γραμμής - από το ριπλέι φαίνεται ότι δεν είχε περάσει ολόκληρη τη γραμμή - αλλά κυρίως για την κόκκινη κάρτα. Ο ρέφερι απέβαλε τον γκολκίπερ της ομάδας του Αγρινίου, αλλά η κόκκινη είναι μόνο ο αντίπαλος βρίσκεται σε προφανή θέση για γκολ και του στερείται η ευκαιρία.

3. ΒΑΡΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση. Αιτία ήταν ένα επεισόδιο ανάμεσα στους δύο προπονητές. Ο Τραϊανός Δέλλας κι ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους, ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες στο flash interview μετά τη λήξη του ματς.

Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο, παρά να παραθέσουμε τα λόγια των δύο τεχνικών. Αρχικά μίλησε ο προπονητής του Παναιτωλικού και είπε: "Ντρέπομαι πραγματικά για τη συμπεριφορά του Νίκου Παπαδόπουλου. Ντρέπομαι που είμαι συνάδελφός του. Έχω να συναντήσω τέτοιο πράγμα πάρα πολλά χρόνια. Είναι ντροπή για τον ίδιο πάνω από όλα που εκπροσωπεί μια τόσο μεγάλη ομάδα. Θα έπρεπε να ντρέπεται".

Κι απάντησε αυτός του ΟΦΗ: "Κατανοώ τον εκνευρισμό του Τραϊανού. Θα τον συμβουλέψω να μην εκφράζεται έτσι. Τον σέβομαι σαν προπονητή και σαν συνάδελφο, αλλά πρώτα να κοιτάξει τους συναδέλφους του, να μην βρίζουν μάνες και σπίτια στους αντίπαλους προπονητές. Μετά να πει κάτι για εμένα".



4. ΟΙ "ΝΕΟΙ" ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ
Ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με τους Γιαννούλη, Ναμπί και Μπράουν - τρία δηλαδή από τα μεταγραφικά αποκτήματα της τρέχουσας περιόδου - κι έδειξε εντελώς διαφορετική εικόνα. Δεν είναι μόνον ότι οι τρεις τους βρέθηκαν σε απόδοση πάνω από το μέσο όρο τόσο της ομάδας τους όσο και συνολικά του γηπέδου.

Είναι ότι παρέσυραν προς τα πάνω και όλον τον ΟΦΗ. Χαρακτηριστική η φάση του τρίτου γκολ. Ο Κουτσιανικούλης στο 86' πέρασε τον Γιαννακόπουλο, δεν κατάφερε να σκοράρει - η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι - αλλά το έκανε ο Πατρίκ Βουό.

5. ΟΛΟΣ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ
Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 38ο λεπτό. Ήταν όταν ο Μπράουν ανέτρεψε τον Μανά. Δεν τα κατάφεραν όμως. Ο Βλαντ Μοράρ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ήταν άστοχος. Όλος ο Παναιτωλικός στο σημερινό ματς "αποτυπώνεται" σε αυτή τη φάση και μόνο.

Ήταν μια κακή εμφάνιση για την ομάδα του Αγρινίου μετά από διαδοχικές καλές. Δεν χάλασε ο κόσμος για τα "καναρίνια", θα έλθουν και κακές ημέρες στη δουλειά για κάθε ομάδα...
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics