Breaking News
22 Ιανουαρίου 2019

O άλλοτε φορ του ΟΦΗ, Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς μίλησε στο gazzetta.gr για την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου από τον ΟΦΗ, αλλά και το δέσιμο του με τους «Ομιλίτες».

 



Ο Ντράγκαν Τζουγκάνοβιτς από τους πλέον αγαπητούς ξένους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου στο πρώτο μισό της δεκαετία του '90 έβαζε «φωτιά» στο Γεντί Κουλέ σκοράροντας αφειδώς με τα χρώματα του ΟΦΗ. Στη συνέχεια φρόντιζε να σκεπάζει το κεφάλι του με τη φανέλα προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού με τον ξέφρενο πανηγυρισμό του.

Το πάθος του ξεχείλιζε στον αγωνιστικό χώρο, απόρροια του εκρηκτικού χαρακτήρα του. Στον ΟΦΗ αγωνίστηκε για τρεις σεζόν, σκοράροντας 24 γκολ σε 65 ματς. Αγαπήθηκε όσο λίγοι. Με τους «Ομιλίτες» έφτασε μέχρι τον Γ΄ Γύρο του Κυπέλλου UEFA αποκλείοντας κατά σειρά Σλάβια Πράγας και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τα χρόνια που έζησε στους «Ομιλίτες» ο άλλοτε Μαυροβούνιος στάικερ «στοίχειωσαν» την καριέρα του.

Ο Τζουγκάνοβιτς εδώ και αρκετά χρόνια ακολουθεί καριέρα προπονητή έχοντας στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, αλλά και στην Ασία.

Ο «Τζούγκα», ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις στον ΟΦΗ μίλησε σε άπταιστα ελληνικά στο gazzetta.gr για την απομάκρυνση του Νίκου Παπαδόπουλου από την τεχνική ηγεσία της κρητικής ομάδας.

«Είναι κρίμα για τον Νίκο. Κράτησε όρθιο τον ΟΦΗ σε πολύ δύσκολες στιγμές και είναι ένας προπονητής που πρόσφερε πολλά. Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τι έχει κάνει αυτός ο άνθρωπος. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη, αλλά θεωρώ ήταν μια άτυχη στιγμή για τον Παπαδόπουλο».

Ο παλαίμαχος στράικερ του ΟΦΗ τονίζει πως είναι όνειρο του να επιστρέψει στον ΟΦΗ, από οποιοδήποτε πόστο!

«Όπως έχω ξαναπεί νιώθω Κρητικός και ο ΟΦΗ είναι το σπίτι μου. Θα γύρισα με τα πόδια για τον ΟΦΗ για να αναλάβω οποιοδήποτε πόστο. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα. Όλοι γνωρίζουν πόσο αγαπώ τον ΟΦΗ και θα ήταν υπέροχο να γυρίσω μια μέρα στην ομάδα της καρδιάς μου».

Ο Τζουγκάνοβιτς δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για το γεγονός πως ο ΟΦΗ βρίσκεται πλέον σε καλά χέρια.

«Παρακολουθώ και γνωρίζω τι συμβαίνει όχι μόνο στον ΟΦΗ, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι ο ΟΦΗ βρίσκεται σε καλά χέρια. Ο νέος πρόεδρος είναι σοβαρός άνθρωπος και έχει επαναφέρει την ηρεμία στην ομάδα. Υπάρχει διοικητική σταθερότητα.

Επίσης ο Γιάννης και ο Γιώργος Σαμαράς κινούνται αθόρυβα και κάνουν σωστή δουλειά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ηλία Πουρσανίδη. Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Πιστεύω ο ΟΦΗ δεν θα έχει κανένα πρόβλημα στη συνέχεια του πρωταθλήματος».
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics