Breaking News
09 Φεβρουαρίου 2019

Στην αποστολή του ΟΦΗ για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (10/2 15:00) κόντρα στην ΑΕΚ συμπεριλήφθηκαν τα δύο τελευταία χειμερινά μεταγραφικά αποκτήματα των Κρητικών οι Ρικάρντο Βαζ και Φερέιρα Σόουζα. Εκτός αποστολής οι τραυματίες Ποτουρίδης, Γιαννούλης.

 

Δύσκολη αποστολή περιμένει τον ΟΦΗ την Κυριακή (10/2) καθώς στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής δοκιμάζεται στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ομάδα του Χάιμε Βέρα η οποία ολοκλήρωσε το Σάββατο (9/2) την προετοιμασία της για τον αγώνα απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», θα αγωνιστεί σε αυτόν δίχως τους Ποτουρίδη και Γιαννούλη που είναι τραυματίες, τους τιμωρημένους Μεγιάδο και Κουτσιανικούλη, αλλά και τον Παπαστεριανό που αποχώρησε τραυματίας από την προπόνηση.

Αντίθετα στην διάθεση του τεχνικού των Κρητικών τέθηκαν τα δύο τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Ρικάρντο Βαζ και Φερέιρα Σόουζα, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο ματς.

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή, η οποία θα ταξιδέψει στην Αθήνα, την οποία και αποτελούν οι: Στρέζος, Σωτηρίου, Δεληγιαννίδης, Μπράουν, Κοροβέσης, Μιχόγεβιτς, Παπάζογλου, Κυριακίδης, Νάστος, Σακόρ, Ναμπί, Νέιρα, Ντίνας, Βαζ, Φερέιρα, Γιακουμάκης, Βουό και Πέρσον.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics