Breaking News
15 Φεβρουαρίου 2019

Ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Γιώργος Νούλης άσκησε επτά διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για τον αγώνα ΟΦΗ – Αιγινιακός, μεταξύ άλλων στους πρώην προέδρους των δύο ομάδων Φ. Τσάλο και Γ. Νιώπα.

 

Η υπόθεση του αγώνα ΟΦΗ – Αιγινιακός για το πρωτάθλημα της Football League που είχε διεξαχθεί τον Νοέμβριο του 2017, δεν απασχολεί μόνο τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου αλλά και τους εισαγγελείς.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιστότοπου dikisports.blogspot.com ο αθλητικός εισαγγελέας Θεσσαλονίκης Γιώργος Νούλης άσκησε κακουργηματική ποινική δίωξη για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η δίωξη στρέφεται κατά:

- των τότε προέδρων των δύο ομάδων (Φώτης Τσάλος - Γιάννης Νιώπας). Ο δεύτερος πάντως, με αποκλειστικές δηλώσεις του στο SDNA είχε αρνηθεί τις κατηγορίες.

- του παράγοντα του ΟΦΗ Γιώργο Πηρουνάκη

- του προπονητή Κώστα Νικολαΐδη και

- των ποδοσφαιριστών Βασίλη Λιόλιου, Θανάση Τόλιου, Παναγιώτη Γιατζιτζόγλου.

Η ποινική δίωξη είναι κακουργηματική γιατί ο αγώνας περιλαμβάνονταν σε στοιχηματικό κουπόνι (όχι του ΟΠΑΠ). Πλέον στο αδίκημα της αλλοίωσης αποτελέσματος αγώνα με αθέμιτα μέσα, προβλέπεται ποινή κάθειρξης (φυλάκιση έως 10 έτη).

Να σημειωθεί ότι για τις δύο ομάδες, υπάρχει εισήγηση για υποβιβασμό από το Ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ και απομένει η απόφαση. Η απόφαση εκδικάστηκε στο Δικαστικό τμήμα της Επιτροπής στις 7 Φεβρουαρίου.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics