Breaking News
21 Φεβρουαρίου 2019

Το SDNA κάνει focus στα νέα πρόσωπα που έριξαν άγκυρα στο Ηράκλειο για λογαριασμό της κρητικής ομάδας και δεν έφεραν νέο… αέρα στα πανιά της.

 


Το «καράβι» του ΟΦΗ…μπάζει νερά! Τόσα πολλά μάλιστα, ώστε να κινδυνεύει (αν συνεχίσει έτσι) να βυθιστεί στον…πάτο της Football League.


Κι επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, το -4 της κρητικής ομάδας από την ζώνη του υποβιβασμού, εννέα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος, καταδεικνύουν την δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται στο…πέλαγος της Super Leagie. Λίγο πριν από το «SOS» και την κραυγή αγωνίας.

Η αλήθεια είναι πως οι Ομιλήτες ψάχνουν τα πατήματά τους, έπειτα από το ξαφνικό «διαζύγιο» με τον Νίκο Παπαδόπουλο και δεν τα βρίσκουν.

Σε πέντε ματς πρωταθλήματος στην μετά – Παπαδόπουλου εποχή δεν έχουν «σταυρώσει» νίκη, με το κοντέρ να γράφει δύο ισοπαλίες (Ατρόμητος, Ξάνθη) και τρεις ήττες (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Λαμία).

Η...επιστράτευση των Βέρα - Ίσις
Στο μεσοδιάστημα των πέντε αγωνιστικών χωρίς νίκη, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας ανέλαβε το δίδυμο των Χάιμε Βέρα – Αλεσάντρο Ίσις.

Επιλογή που κακά τα ψέματα εμπεριείχε τεράστιο ρίσκο από πλευράς των ανθρώπων που…κυβερνούν την ΠΑΕ, δεδομένου πως αμφότεροι έχουν μηδαμινή εμπειρία από το «Survivor» της Super League και είναι απολύτως φυσιολογικό να θέλουν το χρόνο τους.

Σύμφωνοι, μπορεί αμφότεροι να είναι από τους κορυφαίους ξένους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της κρητικής ομάδας στο παρελθόν και η δημοτικότητά τους στο Ηράκλειο να κινείται διαχρονικά σε κορυφαία επίπεδα.

Αυτό όμως παρά είναι «ρομαντικό» για να θεωρεί κανείς πως φτάνει από μόνο του για να εγγυηθεί την...απόσβεση της παρουσίας τους στον πάγκο του ΟΦΗ μέχρι το φινάλε της σεζόν και την επίτευκη του στόχου της παραμονής.

Μήπως στην ομάδα του Ηρακλείου σε αυτό το τάιμινγκ και μεσούσης της σεζόν, θα ήταν πιο ωφέλιμο να είχαν στραφεί σε μια λύση «μπαρουτοκαπνισμένου» (σουπερλιγκάτου) προπονητή;

Ενός κόουτς που θα έχει άριστη γνώση των συνθηκών του ελληνικού πρωταθλήματος, των αντιπάλων του ΟΦΗ και μεγαλύτερη προπονητική προϋπηρεσία στα μέρη μας;

Κι εν τέλει, αν οι σύντεκνοι πιστεύουν τόσο πολύ στους δύο Χιλιανούς προπονητές, μήπως θα μπορούσαν κάλλιστα να τους στείλουν τα εισιτήρια το προσεχές καλοκαίρι για το ταξίδι στο Ηράκλειο, δίνοντας τους έτσι την ευκαιρία να «διαβάσουν» την ομάδα στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας και να προσαρμοστούν καλύτερα στο νέο εργασιακό τους περιβάλλον;

Χωρίς την πίεση να χτυπάει «κόκκινο» και την «δαμόκλειο σπάθη» του υποβιβασμού να κρέμεται από πάνω τους, όπως συμβαίνει τώρα.

Η φτωχή προσφορά του νέου...αίματος
Πάμε και στις μεταγραφές του Ιανουαρίου. Από τους new entries ποδοσφαιριστές, μόνο οι Ναμπί και Γιαννούλης έχουν πάρει «γεμάτες» συμμετοχές και ενίσχυσαν χωρίς χρονοτριβή με την παρουσία τους τα αγωνιστικά «κυβικά» της ομάδας.

Ο Φερέιρα μοιάζει περισσότερο με μια επένδυση για το μέλλον. Ο Μπράουν ενώ ξεκίνησε με 90λεπτες συμμετοχές συν τω χρόνω πήρε μετάθεση για τον πάγκο.

Ο Πέρσον ψάχνει ακόμα το πρώτο του γκολ και δεν το βρίσκει, ενώ ο Βαζ έχει ως…κορυφαία στιγμή την viral ευκαιρία που έχασε στο παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Σακόρ έχει τρεις συμμετοχές και μάξιμουμ χρόνο συμμετοχής τα 30 λεπτά ενώ ο (δανεικός) Γιακουμάκης περνάει απαρατήρητος.

Κι έτσι, πολύ απλά, δουλειά δεν γίνεται.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics