Breaking News
22 Φεβρουαρίου 2019

Γιαννούλης και Ποτουρίδης μπήκαν στην προπόνηση του ΟΦΗ, αμφότεροι όμως ενδέχεται να προφυλαχθούν στο Καραϊσκάκη. Δεν παίζει με Ολυμπιακό ο Κυριακίδης...

 

Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Χάιμε Βέρα, ενόψει του αγώνα της Δευτέρας (25/2) με τον Ολυμπιακό. Ο Χιλιανός τεχνικός δεδομένα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιακουμάκη, Βουό και Παπαστεριανό, ενώ δηλώθηκε να εκτίσει τιμωρία στο Καραϊσκάκη ο Κυριακίδης. Παράλληλα ο Παπαπάζογλου που επίσης έχει συμπληρώσει κάρτες, θα απουσιάσει στο εκτός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (24 αγων.).

Από εκεί και πέρα μπορεί στην τελευταία προπόνηση να επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς οι Γιαννούλης και Ποτουρίδης, αμφότεροι όμως ενδέχεται να προφυλαχθούν με τον Ολυμπιακό, σε ένα ούτως ή άλλως πολύ δύσκολο ματς, για να είναι διαθέσιμοι στη συνέχεια.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics