Breaking News
12 Απριλίου 2019

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε την Παρασκευή (12/4) ο Γιώργος Γιακουμάκης του ΟΦΗ με την συμμετοχή του στον προσεχή εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό να αποτελεί ερωτηματικό.

 


Ερωτηματικό αποτελεί η συμμετοχή του Γιώργου Γιακουμάκη, στον εκτός έδρας αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό.


Ο επιθετικός των «ασπρόμαυρων» ανέβασε μεν ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής (12/4), ωστόσο η συμμετοχή του στην αποστολή, θα κριθεί στην προπόνηση του Σαββάτου (13/4). Ναμπί, Πέρσον και Δερμιτζάκης πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση, εν αντιθέσει με τον Στρέζο ο οποίος ακολούθησε μέρος του προγράμματος, ενώ ατομικό για ακόμα μία μέρα έκανε και ο Σακόρ.

Η προετοιμασία των Κρητικών για την αναμέτρηση με τους «πράσινους» θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με μεσημεριανή προπόνηση, ενώ μετά το τέλος αυτής θα γίνει γνωστή η αποστολή που θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics