Breaking News
17 Απριλίου 2019

Παναθηναϊκός - Σωκράτης Διούδης: Την ώρα που η προχθεσινή συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νταμπίζα δεν φαίνεται να κατεύνασε τα πάθη στον κόσμο του Παναθηναϊκού αναφορικά με την εμφάνιση και την ήττα στο ματς με τον ΟΦΗ, με τα βέλη πλέον να στρέφονται και κατά του τεχνικού διευθυντή του "τριφυλλιού", αλλά και (δειλά δειλά) και κατά του Γιώργου Δώνη, η φημολογία περί "κοψίματος" ποδοσφαιριστών που δεν ήταν στους... αναμενόμενους προς αποχώρηση το καλοκαίρι από την ομάδα, δίνει και παίρνει.

 

Και αυτό φυσικά κόντρα στην τάση των όσων δήλωσε ο Νταμπίζας τη Δευτέρα, αλλά και κόντρα στην επίσημη "γραμμή" του συλλόγου για αξιολόγηση των πάντων, συνολικά και όχι μεμονωμένα, στο τέλος της σεζόν. Αυτός που... κερδίζει στη σχετική φημολογία, έχοντας χάσει αρκετούς πόντους από την κυριακάτικη εμφάνισή του είναι ο Σωκράτης Διούδης.

Άγνωστο αν του χρεώνεται κάτι περισσότερο, εκτιμάται όμως πως η πρόοδος και η βελτίωσή του στη φετινή σεζόν, όπου ήταν ο αδιαμφισβήτητος βασικός τερματοφύλακας του "τριφυλλιού" δεν ήταν η αναμενόμενη. Και με δεδομένη την άφιξη του εξαιρετικά ταλαντούχου (πλην όμως άπειρου) Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ, την καλή εικόνα και άποψη που υπάρχει για τον Κότσαρη (ο οποίος για την ιστορία μέχρι πριν λίγες μέρες εμφανίζονταν ως βασικός υποψήφιος για να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει χρόνο συμμετοχής), φαίνεται πως ενισχύονται διάφορες σκέψεις στους ιθύνοντες του συλλόγου.

Σκέψεις που περιλαμβάνουν από την πώληση του παίκτη (το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται του χρόνου), μέχρι και την περιθωριοποίηση ή την κοινή συναινέσει λύση της μεταξύ των δύο πλευρών συνεργασίας. Και για να καλυφθεί το κενό, να κινηθεί ο Παναθηναϊκός για την απόκτηση ενός έμπειρου τερματοφύλακα, αφού τη δεδομένη στιγμή, πίσω από τον Διούδη -και με την επερχόμενη άφιξη Σιαμπάνη- δεν υπάρχει εμπειρία στα δοκάρια των "πράσινων".

Ανεξαρτήτως της υπόστασης της εν λόγω φημολογίας, το σίγουρο όπως φαίνεται είναι πως παρά τις πυροσβεστικές προσπάθειες των ανθρώπων του συλλόγου να σβήσει η φωτιά που άναψε με το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής, το εν λόγω παιχνίδι θα "στοιχειώσει" αρκετά το (άμεσο και έμμεσο) μέλλον της ομάδας και, συνολικά, του αγωνιστικού τμήματος.
http://sportdog.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics