Breaking News
22 Απριλίου 2019

Μήνυμα... ανάτασης του ηθικού από τον Μιχάλη Μπούση στους παίκτες του ΟΦΗ, μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα Τρίπολης.

 

Το αφεντικό των Κρητικών θέλησε να "φτιάξει" τους παίκτες του, στέλνοντας μήνυμα ενότητας ενόψει της συνέχειας, μιλώντας στα αποδυτήρια μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.

«Δε θέλω να βλέπω στεναχωρημένα πρόσωπα. Ούτε σκυμμένα κεφάλια. Δεν τελείωσε τίποτα σήμερα. Ψηλά το κεφάλι. Θα υπάρχουν και κακές βραδιές. Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί. Μόνο οι ηττοπαθείς έχουν σκυμμένο το κεφάλι. Εμείς στον ΟΦΗ δεν είμαστε έτσι. Είμαστε νικητές. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι. Σας εύχομαι καλό Πασχα. Δε θα είμαι εδώ στο ματς με τον Ατρόμητο, αλλά όπως πάντα θα βρίσκομαι δίπλα», είπε μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας των "ασπρόμαυρων".

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics