Breaking News
16 Μαΐου 2019

Ο Γιάννης Μιτάκης μετά από 5 κούρσες είναι στη 10η θέση της γενικής στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Finn της Αθήνας.

 


Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Μετά από την "κακή" πρώτη ημέρα ο Γιάννης Μιτάκης επέστρεψε δυναμικά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Finn που διεξάγεται στο Διεθνές Κέντρο Ιστιοπλοϊας της Αθήνας και είναι πλέον σε τροχιά πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κέρδισε την 4η κούρσα και ήταν 10ος στην 5η και έτσι μετά από 5 ιστιοδρομίες είναι στην 10η θέση με 50βπ.

Μεταξύ των 4 χωρών που διεκδικούν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο η Ελλάδα είναι 3η πίσω από την Κροατία και τη Νορβηγία!

Στο Ευρωπαϊκό συμμετέχουν 84 σκάφη από 34 χώρες και μετά από τις 5 κούρσες στην 1η θέση είναι ο Βρετανός Σκοτ (8βπ), ενώ τον ακολουθεί ο Αυστραλός Μαλόνεϊ (12βπ) και ο Τούρκος Καϊνάρ (23β).

Στην 4η κούρσα την 1η θέση πήρε ο Γιάννης Μιτάκης και στην 5η ο Γάλλος Τζόναναθ Λόμπερτ.

Η διοργάνωση θα συνεχιστεί την Πέμπτη (16/5) και η κούρσα μεταλλίου θα διεξαχθεί το Σάββατο (18/5).

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics