Breaking News
24 Μαΐου 2019

Ο επιθετικός του ΟΦΗ Γιώργος Γιακουμάκης μίλησε στον Sport24Radio 103.3 για την παραμονή του ΟΦΗ στην Superleague, μετά τους αγώνες μπαράζ με τον Πλατανιά αλλά και τους επόμενους στόχους του.

 

Για τους αγώνες μπαράζ με τον Πλατανιά:

“Είχαμε άγχος και πίεση. Ο Πλατανιάς δεν είχε κάτι να χάσει, μόνο να κερδίσει. Εμείς θα ήμασταν οι μόνοι χαμένοι. Έπρεπε υποχρεωτικά να κάνουμε ότι χρειαζόταν για να μείνουμε στην κατηγορία. Τα παιχνίδια δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Ο Πλατανιάς αποδείχθηκε καλύτερη ομάδα από ότι περιμέναμε. Ήταν πολύ ανταγωνιστικός και μάς δυσκόλεψε αρκετά. Ο Θεός όμως ήθελε να μείνουμε στην κατηγορία.

Όταν γίνεται κάτι στην τελευταία φάση του παιχνιδιού μπορούμε να πούμε και ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του. Όταν κρίνεται όλη σου η χρονιά από ένα διπλό παιχνίδι, υπάρχει αυτομάτως μεγαλύτερη πίεση. Το λογικό ήταν να φανεί η διαφορά δυναμικότητας. Φορτώσαμε τους εαυτούς μας με μεγάλη πίεση και για αυτό τα ματς δεν πήγαν όπως τα περιμέναμε. Ίσως αν ο αντίπαλος δεν ήταν από την Κρήτη, να εξελισσόταν διαφορετικά τα πράγματα”.

Για την αποβολή του όταν έκανε το 2-1, επειδή πανηγύρισε βγάζοντας την φανέλα:

“Όταν έκανα το 2-1 και με τους σφυγμούς που έχουμε στον αγώνα, είχα ξεχάσει τα πάντα. Εκείνη τη στιγμή τα είχα ξεχάσει όλα και την κίτρινη και τα πάντα. Ήταν όλα ρευστά 2 λεπτά πριν έπεφτες κατηγορία και δύο λεπτά μετά έμενες κατηγορία. Η ένταση ήταν μεγάλη”.

Για την δουλειά που γίνεται στον ΟΦΗ:

“Βλέπουμε ότι υπάρχει μια διοικητική ηρεμία πλέον. Αυτοί που διοικούν τώρα τον ΟΦΗ αξίζουν σε μια τέτοια ομάδα με ιστορία, με φανέλα και αρκετό κόσμο να τη στηρίζει. Αυτοί οι άνθρωποι έχουν στο πλάνο τους να μεγαλώσουν τον ΟΦΗ και πιστεύω ότι θα το καταφέρουν άμεσα. Στους πέντε μήνες που τους έζησα μού έδωσαν να καταλάβω ότι θα κάνουν σπουδαία πράγματα. Στόχος του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά δεν θα είναι η παραμονή. Η νέα χρονιά ίσως στόχος να είναι η πεντάδα ή η επτάδα για να κάνουμε κάτι σπουδαίο. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”.

Για το τι έφταιξε και ο ΟΦΗ χρειάστηκε να διεκδικήσει την παραμονή του στην κατηγορία στα μπαράζ:

“Ο ΟΦΗ άλλαξε πολλά πράγματα φέτος. Η ομάδα του δεύτερου γύρου δεν είχε καμία σχέση με αυτή του πρώτου. Δεν υπήρχε σταθερότητα. Αν από την αρχή της νέας σεζόν υπάρχει σταθερότητα, θα εξασφαλιστεί γρήγορα η παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει”.

Για το ενδεχόμενο ο ΟΦΗ να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ και αν ο ίδιος θα το ήθελε:

“Είναι κάτι που θέλει πολλή σκέψη. Δεν θα με άφηνε αδιάφορο η προοπτική του ΟΦΗ. Πέρασα έντονες και ωραίες στιγμές εδώ. Όταν ανήκεις σε μια μεγάλη ομάδα, θέλεις να καθιερωθείς και να κατακτήσεις τίτλους. Δεν κατάφερα να καθιερωθώ στην ΑΕΚ και να παίξω αρκετά παιχνίδια. Στον ΟΦΗ κοίταξα να ξαναβρώ τα πατήματά μου. Αυτό που θέλω για τη νέα χρονιά είναι να κάνω πολλά παιχνίδια, να ξαναβρώ τον εαυτό μου και να κάνω το παραπάνω βήμα”.

Για την προοπτική του να αγωνιστεί στην Εθνική:

“Δεν υπάρχει Έλληνας παίκτης που να μη θέλει να είναι μέλος της Εθνικής ομάδας. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος. Είναι μεγάλη τιμή να φοράς τη φανέλα με το εθνόσημο. Για αυτό είπα ότι θέλω μια μεγάλη σεζόν, με πολλά γκολ. Για να διεκδικήσω μια θέση στην Εθνική. Αυτός είναι ο μεγάλος μου στόχος και ελπίζω ότι θα επιτευχθεί σύντομα”.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics