Breaking News
08 Ιουλίου 2019

Εντός της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή για τον ΟΦΗ.

 


Μετά την αρνητική τροπή που πήρε το θέμα του Χάιμε Βέρα για τους Κρητικούς, ο πάγκος τους παραμένει ορφανός.


Παρά την εκπεφρασμένη επιθυμία των “ασπρόμαυρων” να στραφούν σε προπονητή από το εξωτερικό, τα τελευταία 24ωρα φέρεται να έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα της διαδοχής ένας Έλληνας και συγκεκριμένα ο Γιώργος Σίμος.

ADVERTISING

Ο 41χρονος τεχνικός και παλιός παίκτης του ΟΦΗ, είναι ένα πρόσωπο που γνωρίζει άριστα ο Γιάννης Σαμαράς από τη συνύπαρξή τους στις ακαδημίες τόσο του Παναθηναϊκού (για 4 χρόνια), όσο και της ΑΕΚ, όπου βρισκόταν στο τιμόνι της U19.

Από τον ΟΦΗ ξεκαθάριζαν τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν έχει παρθεί καμία οριστική απόφαση, χωρίς πάντως να διαψεύδουν την περίπτωση του Σίμου. Αν τελικά δεν είναι εκείνος ο εκλεκτός, φαίνεται ότι ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ξένος κι εντός της ημέρας αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics