Breaking News
13 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την ανανέωση της συμφωνίας με τα S/M Χαλκιαδάκης με τον Μηνά Χαλκιαδάκη να δείχνει κάθε φορά και κάθε στιγμή την αγάπη του για τον σύλλογο.

 

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Μηνάς Χαλκιαδάκης ήταν ο άνθρωπος που με τις δικές του προσωπικές ενέργειες άνοιξε τον δρόμο του ΟΦΗ από την πολυμετοχικότητα σε εκείνη των Μπούση, Παλυβού. Φέτος είναι ξανά μαζί με τον ΟΦΗ να ανακοινώνει νωρίτερα την ανανέωση της συνεργασίας με την αλυσίδα S/M Χαλκιαδάκης.

Και το ελάχιστο που μπορούμε να πούμε για τον Μηνά Χαλκιαδάκη είναι ότι πρόκειται για έναν Ομιλίτη με κεφαλαία γράμματα. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του ΟΦΗ, από τις πιο δύσκολες εποχές του συλλόγου μέχρι και την τωρινή. Ο Μηνάς Χαλκιαδάκης είναι ο άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει μόνο η πρώτη ομάδα αλλά και το μέλλον του ΟΦΗ επενδύοντας σημαντικά και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Ένας άνθρωπος που βρίσκεται πάντα δίπλα στο σήμα του ΟΦΗ και το δείχνει σε κάθε στιγμή.
gentikoule.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics