Breaking News
28 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Κοσμάς Τσιαλιανίδης μίλησε στο «Arcadia Sports» για το παράξενο συναίσθημα να βρίσκεται απέναντι στην παλιά του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο κλίμα που υπάρχει στον ΟΦΗ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Arcadia Sports»:

Για το παιχνίδι: «Μετά από τρία χρόνια στην Τρίπολη είναι παράξενο το συναίσθημα που θα βρεθώ αντιμέτωπος μ' όλα τα παιδιά που περνούσαμε μαζί τόσες ώρες κάθε μέρα αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο».

Για τα τρία του γκολ: «Νιώθω πολύ όμορφα στο ΟΦΗ και στο Ηράκλειο. Το κλίμα και οι συνθήκες στην ομάδα είναι ιδανικές για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή θέλει να βελτιωθεί ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας!»

Για τον Αστέρα: «Έγιναν αρκετές προσθήκες στην ομάδα μαζί με την έλευση του νέου προπονητή. Η ομάδα έχει αλλάξει αρκετά και από αυτά που έχω δει είναι αρκετά καλή, έχει καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και νομίζω πως μπορεί να πάει πολύ καλύτερα στη συνέχεια του πρωταθλήματος»
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics