Breaking News
29 Σεπτεμβρίου 2019

Ο ΟΦΗ επικράτησε 3-1 του Αστέρα Τρίπολης σε παιχνίδι που έγινε στο Ηρακλειο για την 5η αγωνιστική της Super League.

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 50’ με τον Λουίς Φερνάντεθ, όμως οι Κρητικοί πήραν τη νίκη με γκολ των Φιγκειρέδο (56’), Νέιρα (65’) και Σεμέδο (87’). Ο Αστέρας αγωνίστηκε από το 61’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Οι Κρητικοί, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 50΄ με τον Λουίς Φερνάντεθ, κατάφεραν να το γυρίσουν το παιχνίδι. Στο 57΄ ο Φιγκεϊρέδο έφερε το παιχνίδι στα ίσα και στο 65΄ ο Νέιρα έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους, ενώ ο Σεμέντο στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Κρητικοί με αυτή τη νίκη έφτασαν τους 10 βαθμούς. Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ είχε τρία δοκάρια (2΄ Σεμέντο, 36΄ Φιγκεϊρέδο, 90΄+1 Τσιλιανίδης), ενώ οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Ιγκλέσιας στο 61΄.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics