Breaking News
03 Οκτωβρίου 2019

Η ΠΑΕ ΟΦΗ συμμετέχει ενεργά στην εκστρατεία για την πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία του καρκίνου του μαστού.

Ο Οκτώβριος έχει ορισθεί παγκοσμίως ως ο μήνας πρόληψης κατά της νόσου και η ομάδα μας αποφάσισε να πραγματοποιήσει συγκεκριμένες δράσεις στους δύο εντός έδρας αγώνες με τον Πανιώνιο (6η αγωνιστική ) και Ξάνθη (8η αγωνιστική). Στο πλαίσιο αυτό και αρχής γενομένης από την Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ θα εισέλθουν στον αγωνιστικό χώρο με t-shirt στο οποίο θα απεικονίζεται η ροζ κορδέλα, το διεθνές σύμβολο της μάχης κατά του καρκίνου του μαστού, το σήμα της ομάδας μας και το μήνυμα: «Είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα». Επίσης η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρία Πρόληψης για τον καρκίνο «Στόχος - Πρόληψη» ανακοινώνουν μια σειρά από δράσεις, οι οποίες θα ισχύσουν στα δύο επόμενα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας. Αρχικά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 προσκαλεί όλες τις γυναίκες να παρακολουθήσουν τους αγώνες με Πανιώνιο και Ξάνθη από τη Θύρα 1 του γηπέδου «Θ. Βαρδινογιάννης» με συμβολική τιμή εισιτηρίου τα 2 ευρώ. Όλα τα έσοδα από τα συγκεκριμένα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση της Πανελλήνιας Εταιρίας Πρόληψης για τον καρκίνο, «Στόχος - Πρόληψη». Πριν τους δύο αγώνες θα υπάρχει ειδικό περίπτερο της εταιρίας «Στόχος - Πρόληψη» στην είσοδο της Θύρας 1, στο οποίο οι εθελόντριες θα ενημερώνουν τις γυναίκες που ενδιαφέρονται να πληροφορηθούν τις δράσεις που γίνονται, ενώ θα πωλούνται και επίσημα προϊόντα της εταιρίας, από τα οποία διασφαλίζεται η βιωσιμότητα της.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics