Breaking News
13 Νοεμβρίου 2019

Με γνώμονα ότι η ασφαλής οδήγηση σώζει ζωές, η ΠΑΕ ΟΦΗ σε συνεργασία με την εταιρεία AVIS παίκτες της ομάδας στην θέση του οδηγού, επιχειρεί να ευαισθητοποιήσει τους πολίτες για την σωστή οδηγική συμπεριφορά.

 

Η ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάθεται στη θέση του οδηγού! Πιάνει το “τιμόνι” και με... συνοδηγό την AVIS, στο πλαίσιο μιας σειράς Ενεργειών Κοινωνικής Ευθύνης αναλαμβάνει δράσεις που στόχο έχουν την ενημέρωση για τη σωστή οδηγική συμπεριφορά στους δρόμους.

Την τελευταία τριετία, μόνο στην άσφαλτο της Κρήτης έχουν χάσει τη ζωή τους περισσότεροι από 160 άνθρωποι. Ο αριθμός αυτός όλο και αυξάνεται, αφού η μη τήρηση των κανόνων οδηγικής συμπεριφοράς αποτελούν έναν από τους βασικούς λόγους για τα παραπάνω. 

Από σήμερα και για τις επόμενες μέρες, επτά ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μαζί με τον προπονητή του ΟΦΗ, Γιώργο Σίμο, θα στείλουν μέσω βίντεο τα μηνύματά τους για τα “πρέπει” και τα “δεν πρέπει” που οφείλουμε όλοι μας να ακολουθούμε όταν καθόμαστε στη θέση του οδηγού. 

Οι Δημήτρης Σωτηρίου, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Ανέστης Νάστος, Αντίλ Ναμπί, Νίκος Μαρινάκης και Γιώργος Κουτρουμπής έπιασαν ήδη το τιμόνι στα οχήματα της Avis και σας στέλνουν το πιο ηχηρό μήνυμα για την ευαισθητοποίηση όλων μας».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics