Breaking News
04 Δεκεμβρίου 2019

Ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος και οι παίκτες του συλλόγου της Κρήτης έλαβαν μέρος σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν του πολίτες για την οδηγική ασφάλεια.
Αναλυτικά η ενημέρωση του ΟΦΗ:

 

«Η δράση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την εταιρία Avis Greece η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας μας, κορυφώνεται με ένα βίντεο – μήνυμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σωτηρίου, Ανέστης Νάστος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κουτρουμπής, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νίκος Μαρινάκης και Αντίλ Ναμπί.

Προηγήθηκαν τα ατομικά βίντεο των ποδοσφαιριστών, αλλά και η παρουσία όλης της ομάδας, μαζί με το τεχνικό τιμ στους δρόμους του Ηρακλείου, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια στους οδηγούς για την σωστή οδηγική συμπεριφορά.

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όποίος παίκτης κι αν είσαι εδώ κάνεις το παιχνίδι σου με Fantasy, Missions, Matchcombo & αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! Πάτα εδώ!
“Ο ΟΦΗ στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους. Σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας. Σεβασμός στον συνάνθρωπο. Σεβασμό στον ίδιο μας τον εαυτό. Παίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Με τη ζωή μας δεν παίζουμε”»!

“Ασφαλής Πορεία” στους δρόμους με τον ΟΦΗ
Η δράση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, στο πλαίσιο του προγράμματος της Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την εταιρία Avis Greece η οποία αποτελεί έναν από τους βασικούς χορηγούς της ομάδας μας, κορυφώνεται με ένα βίντεο – μήνυμα στο οποίο πρωταγωνιστεί ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος και οι ποδοσφαιριστές Δημήτρης Σωτηρίου, Ανέστης Νάστος, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Γιώργος Κουτρουμπής, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νίκος Μαρινάκης και Αντίλ Ναμπί. Προηγήθηκαν τα ατομικά βίντεο των ποδοσφαιριστών, αλλά και η παρουσία όλης της ομάδας, μαζί με το τεχνικό τιμ στους δρόμους του Ηρακλείου, προκειμένου να μοιράσουν φυλλάδια στους οδηγούς για την σωστή οδηγική συμπεριφορά. “Ο ΟΦΗ στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όλους. Σεβασμός στους κανόνες οδικής ασφάλειας. Σεβασμός στον συνάνθρωπο. Σεβασμό στον ίδιο μας τον εαυτό. Παίζουμε μόνο μέσα στο γήπεδο. Με τη ζωή μας δεν παίζουμε”!

Gepostet von OFI Crete F.C. am Dienstag, 3. Dezember 2019

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics