Breaking News
20 Δεκεμβρίου 2019

Εγκρίθηκε από τη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.

 


Συνεδρίασε χθες (19/12) η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΟΦΗ, όπου εγκρίθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Υπέρ της αύξησης ψήφισε η πλειοψηφία, ενώ κατά ήταν η πλευρά Παλυβού, η οποία υποστηρίζει ότι δεν πρέπει να γίνει αυτή την περίοδο.

 

Οι μέτοχοι έχουν 14 μέρες να καταθέσουν το ποσοστό που τους αναλογεί, ενώ η πλευρά του Μιχάλη Μπούση έχει καλύψει ήδη το δικό της. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΟΦΗ έχει ενημερώσει το Δ.Σ. ότι αν κάποιοι μέτοχοι δεν καλύψουν το ποσοστό τους θα βάλει εκείνος τα χρήματα για να καλυφθεί η αύξηση του 1,5 εκατομμυρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

 

Προβεβλημένοι σύνδεσμοι

Όπου κι αν είσαι, είναι και το καζίνο σου, με ολοκαίνουριες επιλογές συναρπαστικών παιχνιδιών. Πάτα εδώ!
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη Γ.Σ της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, η οποία έλαβε χώρα στην αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης". Πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης ήταν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 1,5 εκ. ευρώ, με δικαίωμα προτίμησης στους μετόχους της εταιρίας, η οποία εγκρίθηκε.

Υπέρ της αύξησης του Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κ. Μιχαήλ Μπούσης, Ερασιτέχνης ΟΦΗ δια του προέδρου του, κ. Ιωάννη Δανδάλη, κ. Μιχαήλ Μυλωνάκης, "Καραντινός Κ. - Μυλωνάκης Μ. Ο.Ε", "Μυλωνάκης Α.Ε".

Κατά της αύξησης Μ.Κ ψήφισαν οι μέτοχοι: κα. Βασιλική Τυροβόλη Παλυβού, κ. Ευάγγελος Παλυβός, κ. Γρηγόριος Παλυβός.

Το δεύτερο θέμα της ημερήσιας διάταξης που αφορούσε στην εναρμόνιση του καταστατικού της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, σύμφωνα με το νόμο 4548/2018 ψηφίστηκε ομόφωνα.

sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics