Breaking News
22 Δεκεμβρίου 2019

Ιδανικό φινάλε στη χρονιά για τους παίκτες του Μανόλη Πατεμτζή

 

Με πολύ καλή απόδοση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα Κ19 του ΟΦΗ πήρε το διπλό στην έδρα του Παναιτωλικού με 0-2.

Το συγκρότημα του Μανόλη Πατεμτζή «αποχαιρέτησε» έτσι με τον καλύτερο τρόπο το 2019.

Μετά από ένα μέτριο πρώτο ημίχρονο, στην επανάληψη οι Κρητικοί ανέβασαν κατακόρυφη την απόδοση τους. Στο 78’ ο Κουράκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 0-1, ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παπιομίτογλου διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης ο Κουγιουμτζής έγινε αναγκαστική αλλαγή, λόγω εξαρθρήματος στον ώμο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και τις απαραίτητες εξετάσεις.

Κ19 ΟΦΗ (Μ. Πατεμτζής): Σηφάκης, Δολαψάκης, Παπαδάκης, Κουγιουμουτζής (20' λ.τ. Μπέκου), Αυγουστάκης, Ψαρράς (72' Σταυρακάκης), Καλαϊτζάκης, Μαρινάκης, Κουράκης, Σκέντζος (55' Παπιομιτογλου), Γαιτάνης (72' Μπέρκης).

Από:Καλιακάκης Γιάννης
neakriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics